Recept za savršen rizi - bizi
Kako napraviti savršen rizi-bizi? Da riža nije prekuhana, da grašak nije pretvrd ili raskuhan i da je cijelo jelo ukusno i sočno. » pročitaj više
Suzy Josipović Redžepagić autorica je najprodavanije domaće kuharice poslijednjih godina, Mama zna koja uključuje čak 500 slanih recepata. Suzy je ljubav prema kuhanju naslijedila od svoje majke od koje i potječe većina njenih recepata, a svoju ljubav nastoji prenijeti i na svoje tri kćeri.
Kako napraviti savršen rizi-bizi? Da riža nije prekuhana, da grašak nije pretvrd ili raskuhan i da je cijelo jelo ukusno i sočno. » pročitaj više
Na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Bistrou Vugrinščak, prigodnom radionicom izrade Rudarske greblice predstavljeno je novo izdanje gastro vodiča „Svi gurmanski putovi vode u Samobor“ na engleskom jeziku te su najavljeni 29. dani Rudarske greblice koji će se održati za ovaj vikend, 5. i 6. srpnja u Rudama. » pročitaj više
Mahune s limunom, češnjakom i maslinovim uljem » pročitaj više
Recept za moj rižoto s tikvicama, kurkumom i narančom » pročitaj više
Recept: Moj energetski smoothie za dobro jutro! » pročitaj više
Recept: Millefoglie » pročitaj više
Za ovim kolačem, svi moji ukućani su ludi! Klinke obožavaju. Lijepo se reže, savršeno ide sa sladoledom ili šlagom, a kad se još prelije s toplim umakom od šumskog voća... - savršeno! » pročitaj više
Za 4 - 5 osoba » pročitaj više
Za 4 osobe » pročitaj više
FRITULE S JOGURTOM, mamin recept » pročitaj više
Recept: Šunka u kruhu » pročitaj više
Rižoto sa šparogama i kozicama (škampima) - recept » pročitaj više
Crna pizza - otkriće » pročitaj više
U blender stavite oguljenu bananu, celer, đumbir, sok 1 limuna, 1 mango, zasladite stevijom, agava sirupom ili smeđim šećerom. Prema želji dodajte bio spirlinu i bio klorelu. Izmiksajte sve i ukrasite smoothie svježim listićima mente. Popijte zeleni smoothie za zdravi doručak i ujedno se detoksirajte! » pročitaj više
Recept: Namaz od sira i avokada » pročitaj više
Zagrebačko/zagorsko jelo koje je često radila moja baka Anđela, kasnije mama, a nedavno me opet strina Naca podsjetila na njega napravivši prefine mišeke sa zeljem. Mišeki, njoki ili krpice (flekice) ili bilo koja druga tjestenina izvrsno paše sa svježim zeljem, a ja se "davim" u njoj... Obožavam, nadam se i vi! » pročitaj više
Recept: Tjestenina s gorgonzolom i pinjolima » pročitaj više
Za 4 - 5 osoba » pročitaj više
Danas Vam donosim zanimljiv recept savršenog rižota od crvenog radića, crvenog vina i bukovača koji se upravo nuti u sklopu Tjedna restorana u tratoriji Fellini u Savskoj ulici u Zagrebu. Iskoristite priliku i posjetite Fellini te fino papajte i uživajte... » pročitaj više
Ovaj souffle od malina pripremite za klince, pogotovo djevojčice jer je roza - njihova boja, za rođendan ili party. » pročitaj više