Top 10 članaka na Wall.hr-u u svibnju!

| Art |

Top 10 članaka na Wall.hr-u u svibnju po izboru građana. Međutim, samo onih koji su posjetili naš mali, ali svima dragi portal.

Kriteriji nije, nota bene, samo čitanost, već i društveni angažman te kvalitet i utjecaj pojedinog članka.

10. Fotografija godine

Iako je godina tek na pola, Wall.hr je već sada izabrao najbolju fotografiju 2017.g. 

9. 24 luda sata u životu stand up komičara

Kratka priča pisca i stand up komičara Marka Dejanovića o 24 luda sata u njegovom životu. Nisu bila ni slična onima kako ih je provodio njegov američki kolega Jerry Seinfeld, a mi rado gledali. O Markovom danu rado čitamo!

8. Razlika između taksija i Ubera 

Ovaj članak našeg Dopisnika iz centra ste zasigurno čitali. Bio je, naime, jedan od čitanijih u svibnju!

7. Naše dvije zaposlenice - serija tekstova!

Na Wall.hr-u pokušavamo malo kombinirati nove trendove u društvu i struci, s onim starim. Tako smo naše dvije nedavno angažirane zaposlenice prije tri tjedna poslali na 'App store' da skinu 'Let go' aplikaciju za kupovinu i prodaju rabljene robe te da za naše mnogobrojne čitatelje izdvoje ono najzanimljivije, a onda, prije dva tjedna, s istim zadatkom poslali smo ih na Britanski trg gdje se svake nedjelje održava sajam antikviteta.

Nakon toga njih dvije su još u nekoliko navrata pronalazili razne zanimljivosti na sličnim platformama, a najzanimljivije je bilo kada su na mobilnoj aplikaciji Wish, koja se uglavnom bavi prodajom jeftine kineske robe upitne kvalitete, pronašli 9 nevjerojatno bizarnih proizvoda koje si unatoč nazivu te aplikacije nitko nikada ne bi poželio.

Danas je, međutim, došao trenutak za glavnu njušku među oglasnicima - Njuškalo!

6. Anegdota o Rogeru Mooreu

O tajnom agentu 007 se više manje sve zna. Jednu anegdodu iz života pokojnog Rogera Moorea, koja nije samo veoma brzo nakon tužne vijesti o njegovoj smrti postala viralna, već je ujedno i genijalna - od domaćih medija prenio je samo Wall.hr!

5. Mali rječnik gradskog žargona

U duhu ovih raznih jezičnih sporazuma koji se u posljednje vrijeme potpisuju, Dopisnik iz centra podario nam je i jedan mali rječnik gradskog žargona koji bi nam trebao olakšati život i komunikaciju u užem gradskom središtu...

  4. Doktor za film o komediji "Glup i Gluplji"

Naš kućni doktor za film, Vuk Radić, koji je nakon više od dvadeset godina ponovno pogledao film 'Glup i Gluplji' koji je jedan od sto filmova koji su mu obilježili djetinstvo napisao je jedan ni malo glup tekst.

3. Intervjui:

Ivan Soldo: Dečko koji je sa svojim portalom potukao mnogo bogatiju konkurenciju

Kristijan Iličić: 9 pitanja za čovjeka u Madagaskaru

2. Fantastična kravata Đure Gavrilovića

Od modnih tema bavili smo se fenomenalnom kravatom Georgea Gavrilovića, a na primjeru koje smo objasnili ključnu razliku između Wall.hr-a i svih drugih medija...(Ukoliko vam se neda čitati cijeli tekst, iako ga preporučujemo jer je ingeniozan, baš poput te kravate, zaključak je da smo, bezbeli, mi mnogo bolji!)

1. Saloon

VELIKA PRIČA o ponovnom otvaranju SALOONA i prvom partyju organiziranom u njemu. Obavezno pročitati!