Kazalište Mali West End ima novi mjuzikl kojeg morate vidjeti i čuti!

| Theater |

"Djevojka iz mora" - Mali West End

Mali West End ponovno će osvojiti srca publike!

Za dan zaljubljenih, novootvoreno kazalište Mali West End pripremio nam je prekrasnu ljubavnu priču – mjuzikl „Djevojka iz mora“ ove će veljače plivati i u zagrebačkim vodama! Nadahnuti bezvremenskom bajkom koju smo svi sigurno više puta gledali i čitali, ovaj mladi teatar koji postavlja nove kriterije kazališnog stvaralaštva, odlučio nas je vratiti u mlađe dane. Poznati pisac „Male sirene“, Hans Christian Anderson svojim citatom je najbolje opisao atmosferu u ovom ambicioznom i perspektivnom mladom kazalištu: „Gdje riječi ne vrijede, glazba progovara!

Prošla predstava pod nazivom „Dr. Jekyll i Mr. Hyde“ popunila je ovo mlado zagrebačko kazalište posljednje stolice. Za razliku od mjuzikla Dr. Jekyll i Mr. Hyde koji odiše tragičnim karakterom, „Djevojka iz mora“ ima posve drugačiju tematiku i izmijenjen pristup priči što dokazuje pravu talentiranost mladog glumačkog ansambla. Redatelj Tomislav Celeketić okupio je odličnu glumačku postavu za ovaj jedinstven projekt.

"Djevojka iz mora" - Mali West End

Uloge glumaca u mjuziklu nisu nikako idealizirane već na različite načine kroz zanimljive dijaloge prikazuju ljudske slabosti pomoću prave palete emocija. Konstantna promjena u samoj prirodi lika omogućuje svakom mladom glumcu da njegov pravi talent dođe do izražaja. Tako se ovog vikenda imate priliku ponovno upoznati s luckastom i naivnom Arijel, bijesnim Trintonom, Sebastijanom koji je na pragu živčanog sloma, ali i nezamjenjivom Ursulom. Svi likovi su detaljno razrađeni te je doista uneseno mnogo truda i priprema da svaka uloga pokaže svoju pravu unutarnju stranu.

„Djevojka iz mora“ je prije svega mjuzikl zabavnog karaktera, no kroz sarkazam i ironiju tjera na promišljanje o međusobnom prepoznavanju, razumijevanju te o istinskim vrijednostima u životu svakog pojedinca. Nije samo predstava za djecu već i za odrasle stoga ne sumnjamo da će ovu fantastičnu izvedbu svatko shvatiti na svoj specifičan način. Ljubavna priča koja govori o borbi za svoje voljene, odrastanju te istinskoj hrabrosti i požrtvovnosti će svaku osobu bez obzira na godine oduševiti.v

"Djevojka iz mora" - Mali West End

U kazalištu gdje publika potpuno uključena u samu predstavu upravo zbog novog koncepta koji je Mali West End osmislio kako bi svakom gledatelju priuštio jedinstven ugođaj – smještanjem publike u scenu. Brišući granice između pozornice i publike omogućen je potpuni doživljaj gledatelja koji su okružen morskim plavetnilom.

Uz Malu sirenu ovo kazalište nam priprema brojna iznenađenja u 2016. godini. Primjerice, „Draculu“ zanimljivu dramsku predstavu prema istinitoj priči o potresnoj temi obiteljskog zlostavljana . Zatim, „Glazbenu kutiju“, predstavu koja je smještena u dnevnom boravku s mogućnošću poistovjećivanja gledatelja sa svakom ulogom iz različite perspektive te još mnogo iznenađenja koja ne želite propustiti!

"Djevojka iz mora" - Mali West End

Mali West End vas poziva da iskusite nešto drugačije i provedete Valentinovo s junacima najljepše ljubavne priče!

Dijelimo čitateljima Wall.hr-a 2x2 ulaznice za mjuzikl „Djevojka iz mora“ 14.2.2016 u 20 h! Sama predstava traje 80 minuta, a mi vjerujemo da će vas Mali West End uspjeti u to vrijeme očarati svojom originalnom izvedbom punom pjesme, zabave i smijeha.