Noć kazališta u Studiju Smijeha!

| Theater |

Atipični, Kaj Bre i Improv night u raznovrsnom tjednu Studija Studio Smijeha ponovno sudjeluje u Noći kazališta 16.11.

Ovog puta Studio Smijeha sudjelovat će  s čak dva showa- one man show kralja crne komedije, Aleksandra Perišića- Kompleksandar i stand up "fajt" simboličnog naziva "Kaj bre?!", koji je spoj best of fora Marine Orsag i Aleksandra Perišića s naglaskom na hrvatsko- srpske odnose.

Ovog tjedna 14.11.  možete pogledati Improv night (14.11)- večer improvizacijske komedije u kojem publika sudjeluje u izgradnji priče zbog čega svaki put možete vidjeti potpuno novi genijalan show krojen vašim prijedlozima. Osim predstava na hrvatskom, u Studiju možete gledati stand up i na engleskom jeziku.

Nadalje, održat će se i Late Night Open Mic na koji se može prijaviti bilo tko i okušati se u stand up komediji, a 15.11. vas očekuje premijera predstave Atipični, showa koji okuplja atipične mlade nade Studija Smijeha koje tipično majstorski nasmijavaju publiku.

17.11. održava se Ladies night na kojem nastupaju Vlatka Mifka, Marina Orsag i nizozemska stand up komičarka Kirstel Zweers. Ladies night je show na kojem se žene smiju, a muški educiraju o muško- ženskim odnosima sa ženskog gledišta.

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku ili Facebook stranicu Studija Smijeha, a ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba.