Savici od pršuta, sira i domaćeg džema od smokava - idealno predjelo! Ako Vam fali bilo koji sastojak, nije bitno - glavno je da imate pršut i svježi sir jer camembert možete zamijeniti drugim sirom poput brie-a ili nekog drugog mekanog masnog sira, džem od smokava nekim drugim džemom npr. od dunja ili naranče, a možete izostaviti i hren i peršin...
Za 4 osobe
Vrijeme pripreme: 15 minuta
- 40 dag pršuta rezanog na šnite
- 10 dag svježeg sira
- 10 dag camemberta
- 1 žlica hrena
- 3 dag putra
- 1 žlica džema od smokava
- 3 kisela krastavca (sitno narezana)
- peršin (sitno nasjeckan)
U zdjeli izmiješajte svježi sir, camembert, hren, putar, džem od smokava, sitno narezane krastavce i peršin. Svaku šnitu pršuta namažite sa smjesom i zarolajte u cigaru.