Recept: Savršene tikvice s parmezanom, Totos Palmižana

| Wine and dine |

Tikvice s parmezanom, Totos, Palmižana
Mama zna by Suzy Josipović Redžepagić

Suzy Josipović Redžepagić autorica je najprodavanije domaće kuharice poslijednjih godina, Mama zna koja uključuje čak 500 slanih recepata. Suzy je ljubav prema kuhanju naslijedila od svoje majke od koje i potječe većina njenih recepata, a svoju ljubav nastoji prenijeti i na svoje tri kćeri. 

Za 4 osobe

Vrijeme pripreme: 15-ak minuta

  • 3-4 mlade i svježe tikvice (narezane na kockice)
  • putar
  • sol
  • papar
  • 5 – 6 žlica naribanog parmezana
Tikvice s parmezanom, Totos, Palmižana
Tikvice s parmezanom, Totos, Palmižana

Tikvice operite i zajedno s korom narežite na kockice veličine 1 - 1,5 cm. Na maslinovom ulju popirjajte kockice, posolite ih i popaprite. Položite ih na tanjur, pospite parmezanom i servirajte.

Prema želji dodatno pokapajte maslinovim uljem i pospite parmezanom.