Pečena bundeva

| Wine and dine |

Mama zna by Suzy Josipović Redžepagić

Suzy Josipović Redžepagić autorica je najprodavanije domaće kuharice poslijednjih godina, Mama zna koja uključuje čak 500 slanih recepata. Suzy je ljubav prema kuhanju naslijedila od svoje majke od koje i potječe većina njenih recepata, a svoju ljubav nastoji prenijeti i na svoje tri kćeri. 

Pecena bundeva
Pecena bundeva

Jesen je u znaku bundeve. Jeste li znali da je pečena bundeva poslastica? Probajte i sami se uvjerite...

Za 4 -5 osobe

Vrijeme pečenja: 1 sat

Temperatura pećnice: 180C

  • 1 srednja bundeva
  • smeđi šećer

Prepolovite bundevu i očistite je od sjemenki. Izrežite na šnite (polumjesece) debele 3 cm, poslažite na lim ili na masni papir i pecite sat vremena na 180C.  Pospite smeđim šećerom. Servirajte kao desert!