Vrijeme pripreme: 10ak minuta
Vrijeme pečenja: svaki biftek svaka strana oko 3 minute da bi bio srednje pečen
Za 4 osobe
- 80 dag - 1 kg bifteka
- 10 dag rukole
- 1 dl maslinovog ulja
- 1 dl aceta balsamica
- 10 dag sira Grana padano
- sol
- papar
Biftek u komadu narežite na deblje šnite i marinirajte sa solju, paprom i uljem. Rukolu očistite i operite te posložite na tanjure. Na vrućoj tavi ili grillu ispecite bifteke s obje strane samo oko 2-3 minute da budu srednje pečeni (u sredini roze boje, sočno, a izvana zatvoreno tamnije boje) i narežite ih na trakice. Začinite rukolu sa maslinovim uljem i acetom balsamicom te rasporedite komadiće bifteka. Narežite grana padano na tanke šnitice i rasporedite po rukoli i bifteku. Prema želji začinite još s maslinovim uljem i aceto balsamicom.