Ljuljajuća stolica za djecu koju žele svi odrasli

| Design |

AMM Rocker ljuljajuća stolica
AMM Rocker ljuljajuća stolica

Dizajnerski studio Twig Creative u suradnji s A Merry Mishapto blogom osmislio je ovo savršenu zimsku stolicu za ljuljanje. Moderna, ljuljajuća stolica prvenstveno je namijenjena dječjim sobama i djeci no bez brige, dovoljno je velika i za roditelje. Upravo je ona, iako dijete ne planiram uskoro, moj današnji odabir jer gledajući ovu maglu kroz prozor, razmišljam si kako će uskoro pasti snijeg i postati jako zima i kako bi tada idealno bilo imati ovakvu nekakvu stolicu - pa makar i dječju i naravno uz to kamin.

AMM Rocker ljuljajuća stolica
AMM Rocker ljuljajuća stolica

Stolica pod nazivom AMM Rocker zapravo je namjena je da prati ljude kroz život, od rođenja do dobivanja vlastitog djeteta. U njoj može sjediti roditelj dok uspavljuje bebu, zatim se u njoj može ljuljati i igrati svako dijete od preko dvije godine, njen dizajn idealan je iza tinejdžerske sobe, ali i sobe onih malo odraslijih. Upravo je zato dizajnerica koristila boje i materijale koje bi i roditelji poželjeli u svojoj sobi. Proizvodnja ove moderne ljuljačke polu je ručna jer se ručno sastavlja i ručno se na nju postavlja dio s tkaninom. 

AMM Rocker ljuljajuća stolica
AMM Rocker ljuljajuća stolica

Dolazi u dvije varijante bojanog orahovog drva - prirodno bojanog i samo lakiranog ili prebojanog u ispranu bijelu boju u shabby chic stilu, materijal na kojem se sjedi je vuna i upravo je to razlog zašto me ove stolice asociraju na zimu. Njena cijena je 1.100 kuna, a može se kupiti online na Twig Creative stranici.