Prekrasan dvoetažni stan savršeno kombinira eleganciju i udobnost

| Design |

Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

Ovaj skandinavski stan koji  možemo pronaći u Göteborgu u Švedskoj ispunjen je udobnošću i jednostavnošću kakvom su obično ispunjeni svi skandinavski stanovi. Sa svojih 104 kvadratna metra i dvije etaže unutra možemo pronaći tri zasebne prostorije i kuhinju, točnije 2 spavaće sobe, blagovaonicu i dnevnu sobu te naravno kupaonicu. Osim svog zanimljivog izgleda, pruža i savršen pogled na grad i gradsku luku, a neodoljivo romantična terasa na vrhu pruža pogled na crvene krovove i usidrene brodove.

Prva etaža stana prostire se na 79 kvadratnih metara i uključuje kuhinju i dnevnu sobu s otvorenim planom te spavaću sobu i kupaonicu. Gornja etaža prostire se na 25 metara kvadratnih i sastoji se od glavne spavaće sobe s pripadajućom garderobom.

Centar stana gdje se odvija sva interaktivnost među ukućanima je dnevna soba ispunjena toplinom, bijelim zidovima, hrastovim parketom i šarmantnim krovnim prozorima. Mali stol za doručak uz prozor svakoga bi potpuno raspametio, a osjećaj mira i topline svakog bi zasigurno odmah privukao.