13 ideja kako pametno i lijepo urediti malene balkone

| Design |

Ikea uređenje balkona
Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

Kako je broj sunčanijih dana svakim danom sve veći, svoje smo uspavane zimske glavice napokon progurali na balkon i shvatili kako je možda stiglo vrijeme njegovog preuređenja. No odakle početi? Ono što biste svakako trebali učiniti jest ako ste balkon pretvorili u skladište (kao što to mnogi čine), bacite sve što vam ne treba - daljnje spremanje i čuvanje nepotrebnih stvari samo će gušiti dodatno vaš maleni balkon. Zatim ako ga možete obojati, učinite i budite hrabri ili jednostano obojajte u bijelo, to doista uvijek pali. 

Ikea uređenje balkona
Ikea uređenje balkona

Ono što svakom balkonu teba je namještaj gdje možete sjesti i odložiti stvari, dobra rasvjeta za večernja čavrljanja,  kvalitetan suncobran (ako ima potrebe) te biljke koje vole sunce ili sjenu ovisno na koju stranu svijeta vam je okrenut balkon. Među jednostavnim i jeftinim rješenjima za malene balkone najbolje se ideje pronalaze u Ikeinom asortimanu namještaja. Svakako pogledajte galeriju, ideje će vam same padati napamet.

U našoj galeriji rješenja za vanjski namještaj možete pregledati kombinacije stolica, stolova, regala, rješenja za odlaganje i još mnogo toga, sve po pristupačnim već dobro poznatim Ikeinim cijenama. Odabrali smo proizvode s kojima biste lako mogli postići gotovo jednak izgled u svojem domu na vašem balkonu. Razgledajte i pronađite rješenja koja odgovaraju vašem vanjskom prostoru za opuštanje, ručavanje, odlaganje, vrtlarenje i još mnogo toga.

Ikea uređenje balkona
Ikea uređenje balkona