Iznenadite svoje najdraže Pollak Flowers Boxom

| Design |

Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

Pollak Flower Box

Prije nešto manje od tjedan dana, Pollak cvjećarna predstavila je neobičnu, minimalno dekoriranu, crno-bijelu kutiju ispunjenu cvijećem koja je trenutno oborila mnoge Hrvatice s nogu – riječ je o „Pollak Flower Boxu“, kutiji napravljenoj po mjeri ispunjenu cvijećem po izboru. Veličinu kutije koju planirate pokloniti za rođendan, krstitke, Valentinovo ili  pak njome dekorirati vjenčanje, možete sami odabrati, baš kao i vrstu cvijeća. Iako cvijeće nije trajno, kutija ostaje kao poklon i uspomena zauvijek. Njome je oduševljena i Sandra Perković koja je nedavno podijelila fotografiju sa svojim Pollak Flower Boxom, a vjerujemo da će uskoro njime biti oduševljene i mnoge druge djevojke i žene (hint: Valentinovo je za 2 tjedna!)

Sandra Perković i Pollak Flower Box

Prekrasna cvjećarnica „Pollak Cvijeće" otvorila je vrata svojim klijentima prije četiri godine, no s cvijećem se Pollak tim aktivno bavi već 15 godina. Kao nastavak kvalitetnog i uspješnog poslovanja otvorili su ekskluzivnu cvjećarnicu u kojoj svaki klijent može sam odabrati i naručiti cvijeće za svoj događaj direktno iz Nizozemske. Time je omogućeno klijentima da biraju cvijeće između širokog asortimana kako klasičnog, tako i egzotičnog cvijeća visoke kvalitete po povoljnijim cijenama.

Iz Pollak cvjećarne poručuju: „Naš je zadatak da glamour učinimo dostupnim svakom klijentu!“ Stoga požurite po svoju dozu cvjetnog glamura...

Pollak Flower Box