Barrel - restoran, pizzerija i bar gdje se možete osjećati kao doma

| Design |

Barrel
Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

Restoran, pizzerija, bar i mini hotel - sve se to krije iza imena Barrel, novog gurmansko-hedonističkog mjesta koje se nalazi u Soblinecu u Sesvetama gdje sve svi trude da osjećate kao doma. I u tome itekako uspijevaju! 

Barrel je mjesto gdje možete u miru popiti kavu ili čašu vrhunskog vina, pojesti odličan biftek ili s klincima otići na pizzu. A uz to sve možete i nakon slavlja gdje ste možda popili čašu previše, odspavati u potpuno novim sobama za samo 205 kuna i drugo jutro dobiti i ukusan doručak. Moramo priznati da su u Barrelu doista mislili na sve, ali pogotovo na svoje goste.

Misija Barrela jest da se svaki gost osjeća kao doma. Predani su u pružanju izvanredne usluge i stvaranju ugodnog, modernog ambijenta u doticaju s tradicijom pripreme hrane i pića koji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.  U Barrelu se trude da je svaki trenutak koji doživite trenutak inspiracije kojeg ćete podijeliti s obitelji, prijateljima i poslovnim partnerima.

Barrel
Barrel

Barrel ne bi bio ono što jest bez izvrsnih ljudi koji stoje iza toga; dobavljači svježih i lokalnih namirnica, uvijek raspoloženo osoblje i Vi kao naši gosti,“ poručuje tim iz Barrela koji vas zove na ukusan ručak, nezaboravnu večeru i/ili najbolje slavlje koje ste ikada priredili i doživjeli.

Barrel
Barrel

Barrel vam s ponosom predstavlja hranu koja je spravljena od najkvalitetnijih domaćih namirnica kako bi nam pružali jedinstveni gurmanski doživljaj. Svaki dan chefovi pripremaju vlastitu tjesteninu od najkvalitetnijeg brašna domaće proizvodnje, umake, pogače iz krušne peći i odabiru namirnice koje zadovoljavaju najviše standarde kvalitete . Sve pizze spravljene su po orginalnoj vlastitoj recepturi iz 1992. godine, uz dozu noviteta koji su u skladu s najnovijim trendovima kulinarstva.

"Vizija Barrela je postati i biti mjesto gdje ćete zaboraviti na vrijeme, ali nikada svoje najdraže."

Barrel
Barrel