Predstavljamo Bellabeat Leaf - prvi hrvatski pametni nakit za žene

| Tech |

Bellabeat Leaf

Bellabeat Leaf, uz Bellabeat Balance i Bellabeat Shell, atraktivan je i pametan nakit vrlo uspješne hrvatske tvrtke Bellabeat koja se proslavila aplikacijom i uređajem za praćenje zdravlja djeteta i majke tijekom trudnoće.

Leaf je pametan i zanimljiv komad nakita koji se nosi na više načina - kao broš, privjesak, ogrlica ili narukvica. On bilježi ženske standardne aktivnosti i spavanje te dopušta budućim i novim mamama, ali i svakoj ženi da prati  razinu stresa. Da bi mogao prepoznati stres, Leaf moramo nositi kao broš jer na taj način pratiti brzinu disanja i razmak prilikom svakog udisaja i izdisaja. Pod velikim stresom ili kada smo jako uzbuđeni, jasno je da ćemo disati kratko i brzo - upravo će to uređaj zabilježiti. Ako obavljate neku tjelesnu aktivnost ili bilo kakvu vrstu vježbanja, Leaf možete postaviti na neki drugi dio svoje odjeće kako vam ne bi smetao tijekom vježbanja.

Svi dobiveni podaci koje je Leaf sakupio, sinkroniziraju se s Bellabeat aplikacijom koja radi detaljnu analizu prikupljenih podataka. Poboljšan novim značajkama, novi Leaf prati kompletno ženino reproduktivno zdravlje - pratite svoj menstrualni ciklus, uzimanje kontracepcijskih tableta i ovulaciju. Sve su to značajke koje su bitne onim ženama koje planiraju trdunoću.

Bellabeat Leaf

Privlačan dizajn koji je namijenjen isključivo ženi

Leaf za razliku od ostalih "trackera" izgleda ženstvenije te ga možete kombinirati uz različite kombinacije - za dan u uredu, na sastancima ili večerama. Fenomenalno se uklapa uz svaku žensku garderobu jer ga krasi suptilan i profinjen dizajn s kojim ne možete pogriješiti. K tome, napravljen je od recikliranog europskog drveta i čelika.

Odlična karakteristika ovog gadgeta je i prihvatljivija cijena od proizvoda slične kategorije i na taj način dostupniji svakoj ženi koja želi pratiti svoje zdravstveno stanje. Suosnivač Sandro Mur najavio je kako Bellabeat ulazi u razne trgovine te da će se moći kupiti u Targetu, Best Buyu, Bloomingdalesu, Selfridgesu i drugim poznatim lancima trgovina.

Bellabeat Leaf