Srušila se kuća od karata

| Tech |

Kraj snimanja House of Cards
@kevinspacey

Nakon što su Hollywood potresle optužbe na račun jednog od najmoćnijih ljudi filmske industrije Harveya Weinsteina kojeg je niz glumica optužio za zlostavljanje, još se jedan popularan i mnogima omiljen glumac našao u središtu skandala.

Kevin Spacey se baš poput producenta Harveya Weinsteina ispričao za svoje postupke za koje kaže da ih se ne sjeća jer su se dogodile davne 1986. godine. Glumac Anthony Rapp slavnog je oskarovca optužio da se tijekom tuluma koji se događao u njegov kući povukao u spavaću sobu, a kako ga je Kavin Spacey koji je u sobu ušao nakon njega podignuo, spustio na krevet i legao na njega. Rapp navodi kako se u tom trenutku preplašio, Kevin povukao, a on iskoristio priliku da napusti stan. Iako nije došlo do ničeg više od toga, ako su navodi istiniti, na dječaka od 14 godina taj događaj zasigurno je ostavio posljedice, kako i sam glumac navodi.

Kraj snimanja House of Cards

Kevin Spacey na optužbe je reagirao i oglasio se na svojim društvenim mrežama: „Iskreno se ne sjećam našeg susreta, to je bilo prije više od 30 godina. Ako se stvarno dogodilo tako kako je on opisao, dugujem mu najiskreniju ispriku za nešto što je bilo duboko neprimjereno seksualno ponašanje, i iznimno mi je žao zbog osjećaja koje je u sebi morao nositi sve ove godine“.
Kevin Spacey cijelu je karijeru privatni život pokušavao zadržati daleko od očiju javnosti i tabloida, pa iako su često kružile glasine o njegovoj seksualnosti, tek sada je glumac priznao kako je gay: „Moji najbliži znaju da sam u životu imao veze i s muškarcima i sa ženama. Kroz cijeli život sam volio muškarce i bio s njima u romantičnim odnosima, i sada sam odlučio živjeti kao homoseksualni muškarac. Želim biti iskren i otvoren, a to počinje s ispitivanjem vlastitog ponašanja“.

Kraj snimanja House of Cards
@albinokid1026

Anthony Rapp izjavio je kako je nakon skandala s producentom Harveyom Weinsteinom morao izaći u javnost sa svojom pričom kako bi pokušao napraviti razliku i usmjerio na problem koji se događa u Hollywoodu, ali i u ostatku svijeta, bez obzira na posao kojim se bavite, jeste li žena ili muškaraca i u kojem kutku ovog svijeta živite. Seksualno uznemiravanje i napastovanje nalazi se uvijek i svuda.
Nakon ovog skandala, iz Netflixa je najavljeno kako snimanju serije "House of Cards" političkoj drami,koja nas vodi u svijet moći, ambicije, ljubavi, pohlepe i korupcije dolazi kraj.