GoooShop - aplikacija koja otkriva "gdje gledate" postala je apsolutni hit!

| Tech |

Aplikacija GoooShop oduševila je Hrvatsku i postala apsolutni hit koji je u rekordnom roku instaliralo više od 10 tisuća korisnika!

Ljubitelje inovativne tehnologije doslovno je zaludila najatraktivnija mogućnost ove jedinstvene aplikacije, sredstvo vizualne komunikacije LookMap koji predstavlja vizualni otisak pogleda drugih ljudi na vašoj fotografiji objavljenoj na internetu. Posjeduje ga samo i isključivo aplikacija GoooShop, a pomoću ove zanimljive mogućnosti korisnici mogu otkriti ono što ih je oduvijek sve zanimalo - tko najviše gleda njihove fotografije i gdje se njihovi pogledi zadržavaju.

Čari inovativnog hita besplatnog za instalaciju i dostupnog za sve iOS i android telefone predstavlja manekenka Kim Kosanović koja je nakon putovanja hrvatskom obalom aplikaciju otkrila i brojnim građanima u centru Zagreba. Zabavno popodnevno druženje zabilježila je atraktivnim GoooShop fotografijama.

Na popularnoj aplikaciji svoje najdraže ljetne trenutke svakoga dana zabilježavaju brojni posjetitelji iz cijeloga svijeta. Više od pet tisuća objava korisnika do sada je sudjelovalo u nagradnim igrama aplikacije, a najsretniji korisnici koji su za svoje originalne fotografije dobili najviše lajkova posjetitelja, osvojili su vrijedne nagrade.