Trendi tehnologija: 10 neodoljivo ludih maskica za iPhone

| Tech |

Obožavamo ove maskice za iPhone!

 Izgleda da više nije dovoljno sebi priuštiti pokoji dizajnerski, trendovski komad odjeće već u moderne krpice morate "odjenuti" i svoj pametni telefon. Naime, maske za mobitele, kreirane kako bi sačuvale naše mobilne ljubimce od ogrebotina i udaraca bile su uglavnom plastične, silikonske ili gumene - danas, stvari stoje nešto drugačije...

Maskice za mobitele i dalje se izrađuju od istih materijala, ali ih dizajniraju etablirani svjetski dizajneri. Gotovo svaka modna kuća izbacila je barem jedan model maske ili futrole za pametne telefone za kojim lude trendseterice diljem svijeta, a posebno su popularne one koje podsjećaju na životinjice poput zeca, mačke ili psa.

Otkad je Moschino počeo proizvoditi urnebesne maskice za mobitele, maska na mobitelu je jednako efektan detalj koliko i primjerice komad nakita. Ovaj "trend" posebno je izražen među zaposlenim fashionisticama koje su non-stop za svojim pametnim telefonima, pa ih pritom žele i simpatično uklopiti u svoj outfit. Neki idu toliko daleko da svaki dan odijevaju svoj mobitel u drugu masku te ju usklađuju sa svojim odjevnim kombinacijama, dok su drugi vjerni tek jednoj koja služi upravo za ono za što bi prvotno i trebala – zaštitu.   

STELLA MCCARTNEY Shark iphone 6 case £40.00
STELLA MCCARTNEY Shark iphone 6 case £40.00