Poslastica za sve ljubitelje dječjih brandova

| Moms |

Little Man Happy, Ne.Ne.Ne multibrand store Zagreb

Sve prave ljubitelje dječjih i organskih brendova oduševit će nova kolekcija koja je stigla u bogatu ponudu zagrebačkog multibrand dućana Ne.Ne.Ne.– nova kolekcija kreativnog unisex brenda Little Man Happy, izravno iz srca Berlina, čiji se jedinstveni komadi odjeće mogu pronaći u ekskluzivnoj ponudi Ne.Ne.Ne. multibrand dućana od samog otvaranja trgovine i njezinih početaka.

Little Man Happy, Ne.Ne.Ne multibrand store Zagreb

Srce i duša brendaje Yvonne Budimir, splitska dizajnerica s berlinskom adresom. Njezini jedinstveni unisex komadi odjeće, jednako su lijepi i za djevojčice i dječake, te su trajnog i bezvremenskog stila. Dovoljno su kvalitetni da izdrže nekoliko generacija dječjih igara. Svojim dizajnom, Yvonne predstavlja revolt klasičnim formama i uzorcima, imajući na umu da su daleko iza nas dani kada su djevojčice nosile ružičasto, a dječaci plavo. Ova urbana dizajnerica stvara svoju priču u kojoj je sve dopušteno, neprestano tražeći nove ideje i inspiraciju. 

Little Man Happy, Ne.Ne.Ne multibrand store Zagreb

Misija im je stvarati odjeću koja je zabavna, moderna i kreativna te ujetno održiva i kvalitetna Svi proizvodi lako su nosivi te se s lakoćom kombiniraju. Little Man Happy komadi odjeće prožeti su udobnošću i stilski nekonvencionalnim izgledom, a odjeća je izrađena isključivo od pravog, organskog pamuka te nije bojana umjetnim bojama.

Uz vesele i šarene uzorke i koje te jedinstven stil i grafiku, ova odjeća izrađena je uz najveći osmijeh na licu. Osmijeh koji će svaki komad odjeće tako lako prenijeti i na vaše najmlađe. Ovi ekološki izrađeni komadi su praktični i udobni, savršeni za razne avanture koje mališani imaju u planu. 

Little Man Happy, Ne.Ne.Ne multibrand store Zagreb

Grafika i dizajn blistaju kroz razne kolekcije kojima dominiraju različite teme, čime predstavljaju originalnu i jedinstvenu cijelinu brenda. Iako imaju sjedište u Berlinu, Little Man Happy komadi odjeće proizvode se isključivo u Portugalu i Grčkoj kako bi se zajamčila najviša kvaliteta i usklađenost s etičkim smjernicama.

Multibrand store Ne.Ne.Ne. poznat je po svom specijaliziranom asortimanu koji svojom ponudom odskače od uobičajene i uvijek zna što izabrati za najmlađe. U njihovu ponudu ulaze samo brendovi koji su fokusirani isključivo na materijale organskog podrijetla, održive te etičke proizvodnje.

Little Man Happy, Ne.Ne.Ne multibrand store Zagreb

Najpoželjnije komade za djecu od 0-12 godina iz nove Little Man Happy kolekcije možete ekskluzivno pronaći u središtu Zagreba, u specijaliziranom multibrand dućanu Ne.Ne.Ne. na adresi Prilaz Gjure Deželića 8. Kolekcija je ekskluzivno dostupna i online na njihovoj web stranici,  a možete ih pratiti i na Facebook stranici te Instagram profilu