Lafaboo ispunjava sve dječje želje na jednom mjestu

| Moms |

U ovim izazovnim vremenima u kojima živimo, svoje želje možemo zaboraviti na trenutak, ali na želje naših najmlađih nikad ne smijemo zaboraviti. O tome što igračke znače djeci, ne trebamo posebno naglašavati jer svi pamtimo trenutak veselja, izraz i osmijeh na licu kad našim najmlađima poklonimo neku igračku. Kako bi vam olakšali potragu za idealnim božićnim poklonom za vaše najmlađe, predstavljamo vam Lafaboo - webshop s najljepšim dječjim igračkama. 

Lafaboo

Da su igračke s Lafabooa čarobne i neodoljive, uvjerili su se i Nadia i Nikolas, djeca omiljene stilistice za kosu i vlasnice salona Teute Mesaroš, koji su nam bezbrižnom igrom dočarali kako Lafaboo uistinu ispunjava sve dječje želje. Četverogodišnja Nadia i šestogodišnji Nikolas posebno su se oduševili drvenim igračkama renomiranog britanskog brenda Le Toy Van, koji je prepoznatljiv po predivnim dječjim kućicama za lutke, kuhinjama, dvorcima, garažama i ostalim tradicionalnim igračkama koje ćete poželjeti držati u svom dnevnom boravku. 

Lafaboo

Dječja mašta i želja za igračkama nema granica i zato je Lafaboo nastao 2015. godine - kako bi svim tim malenim kreativcima, znatiželjnim glavicama, princezama i prinčevima ponudili kvalitetne igračke i tako doprinijeli njihovom razvoju i sretnom odrastanju. U svojoj ponudi, Lafaboo ima 20 brendova poput neodoljivog Le Toy Vana, kreativnog Djeco Toys-a, kultne Sophie la giraffe, zabavnog Janoda i šarenog Lilliputiensa.

Lafaboo

Igračke su toliko neodoljive da bi se s njima igrali i roditelji stoga ne čudi da je moto Lafaboo webshopa 'Neka igra nikad ne prestane'.

 
Lafaboo
  
Lafaboo