Savršena kolica idealna za ljetovanja i putovanja

| Moms |

Joolz Aer

Svaka mama zna koliko funkcija mogu imati dječja kolica. Iako su prvenstveno »prijevozno sredstvo« za mališane, i izgled i funkcionalnost postali su imperativ. Nizozemski brand Joolz otišao je korak dalje! Za 15 godina postojanja, pripremio je mnoga iznenađenja, nove boje i odlične rođendanske popuste. To nije sve, Joolz je pobjednik ovogodišnje Red dot nagrade za model ultra laganih kolica Aer  - zahvaljujući roditeljima koji su ih inspirirali da kreiraju ovaj nagrađivani proizvod.

Joolz Aer

Najprodavaniji Joolz model  Day+ nagrađivana su dizajnerska kolica s velikim izborom nature boja, vodootpornih tkanina s UPF50+ faktorom, laganim kotačima, prostranom košarom i elegantnim detaljima koji svijetle u mraku. Kod kolica Joolz Day+ sve je do krajnosti razrađeno i promišljeno, a i sama briga okoliš je ukomponirana u pakiranje.

Joolz Aer

Joolz Hub+  kompaktna, ali super-udobna, moderna i lagana kolica. Od udobne dječje košare,  uz adaptere kombiniranje s autosjedalicom preko cocoona koji će zaštititi novorođenče, kompaktna i praktična, ova sofisticirana kolica savršena su pratnja za istraživanje urbane džungle. S velikim stražnjim kotačima, jamče laganu vožnju, a jednoručnim upravljačem osiguravaju  jednostavnu navigaciju. Uz Joolz Hub + se slobodno krećete. I noću ćete biti primijećeni radi prednjih i stražnjih LED svjetala. Napomenimo samo da se jednostavno sklapaju! Ovog su ljeta pripremili novi model HUB3 +

Joolz Aer

Jooz Aer – najlakša kišobran kolica. Težine samo 6 kg, iznimno su  laka za prenošenje preko ramena, dok su vam ruke slobodne za brigu i držanje djeteta. U trenutku kada ih trebate, u nekoliko sekundi slažu se u udobna kišobran kolica ili pak putni sistem s košarom i autosjedalicom.

Modernim generacijama roditelja važna je i održivost. Baš za njih, napravljena je i Joolz kolekcija kolica i ruksaka, recikliranjem plastičnih boca otpada udahnut je novi život!

Joolz Aer

I ne samo to, modernim roditeljima ponuđene su i nove boje. Primjerice, premium pink, nježna, ali snažna, savršena za roditelje svijetlih očiju koji se žele izdvojiti iz gomile. Profinjena, graciozna i uvijek u trendu, to je boja vašeg café lattea - Timeless taupe koja nikada ne izlazi iz mode. Modern blue je sofisticirana i optimistična boja, boja suvremene udobnosti koja umiruje.

Joolz Aer

Povodom 15 godina postojanja, ovog lipnja i srpnja pripremili su i odličnu ponudu za članove Baby Center i Bubamara kluba s popustima do 25%. Ne propustite jedinstvenu ljetnu priliku i slijedite savjete Joolz mama za ljeto:

  • Skinite navlaku košare tako da dijete ima dovoljno zraka
  • Koristite Joolz suncobran s UPF 50+ zaštitom od sunca
  • Ne prekrivajte kolica
  • Otvorite ventilaciju dječje košare i pokrova
  • Upotrijebite Joolz držač za šalicu za savršenu ledenu kavu

Akcije traju: 21.6. – 19.7.2022.

  • 25% Day+ i Hub+
  • 15% Aer

Ponudu i akcije Baby Centera možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima. Ne zaboravite provjeriti i Bubamaru!