Kolica koja su savršen prijatelj svakog roditelja - Joolz

| Moms |

Joolz Aer i Marijana bATINIĆ

Nezaobilazna stavka u opremi svakog roditelja, bilo da se radi o prvojšetnji, obavljanju svakodnevnih aktivnosti  ili da se putuje na more, su praktična i lijepa kolica.Pametna kombinacija stila, funkcionalnosti, ljubavi i održivosti čini sva Joolz kolica posebnim brandom u moru različitih ponuda kolica za naše najmlađe. Ovom vrhunskom i posebnomnizozemskom brandu dječjihkolicaodrživost je glavni motiv u stvaranju i razvijanju proizvoda, a najveća želja roditeljima olakšali život - druženja i putovanja učiniti još ljepšim.

Za ove vruće dane, mnogi će se roditelji odlučiti za najnoviji model Joolz Aer– sa svojih samo 6,1 kg kolica se svrstavaju u sam vrh najlakših kolica na svijetu. Osim što su sjajna kišobran kolica za putovanja i gradsku šetnju, ove su godine obogaćena košarom za novorođenče te su, uz inovativan dizajn, postala omiljeni izbor roditelja koji žive u gradu i u manjim stanovima. Zajedno s košarom, kolica se sklapaju jednom rukom u samo 3 sekunde. Joolz Aer praktično rješava potrebu za kolicima od rođenja do čak 22 kg djetetove težine.

Najprodavaniji Joolz model je Day+ nagrađivana dizajnerska kolica ikoničnim dizajnom,velikom izborom vodootpornih tkanina  s UPF50+ faktorom,laganim kotačima, prostranom košarom i elegantnim detaljima koji svijetle u mraku naprosto oduševljavaju.Kod kolica Joolz Day+ sve je do krajnosti razrađeno i promišljeno, a i sama brigaokoliš je ukomponiranau pakiranje.

Joolz Day+ ima prostranu košaru, koja djetetu nudi udobno ležanje. Zračni madrac s dodatnim jastučićem nudi više udobnosti za glavu, a navlaka košare može se otvoriti zatvaračem. Transparentno prozračivanje košare svježim zrakom, služi i kao poticaj djetetu za istraživanje okoline. Veliki krović s UPF50+ zaštitom štiti vaše dijete od sunca, a produljivi krović nudi još više ugodne sjene.

Joolz Day+ ima iznimno udobno sjedalo koje je moguće namjestiti u 6 položaja (3 u smjeru vožnje i 3 u smjeru okrenutom prema roditelju). Kako dijete raste, tako raste i sjedalo i moguće je prilagođavati sve, od sigurnosnih pojaseve do naslona za noge.  Budući da Joolz Day+ ima visok položaj sjedala, nema potrebe za saginjanjem kad uzimate dijete iz kolica u naručje ili kad sjedite u restoranu ili kafiću – umjesto stolice za bebe.   

Za slučaj da želite izraziti svoj stil i s dječjim kolicima, možete ih sastaviti prema svojim željama uz Joolz Style it yourself kolekciju. To su jedinstvena kolica ovog nizozemskog proizvođača, koji vam omogućavaju personaliziranje pojedinih elemenata poput boja konstrukcije, boja i izgled kotača, boja košare, sjedala, zaštitne prečke i drugih dodataka.

S druge strane,Joolz Hub + su kompaktna, ali super-udobna, moderna i laganakolica. Imajuponešto za svaku želju i potrebu roditelja– od udobne dječjekošare,  uz adapterekombiniranje s autosjedalicomili samo super lijep cocoon koji će zaštititi novorođenče, a kolica i dalje činiti kompaktnim i praktičnim.Ova sofisticirana kolica savršena su pratnja za istraživanje urbane džungle. S velikim stražnjim kotačima koja jamče laganu vožnju i jednoručnim upravljačem za jednostavniju navigaciju,uzJoolz Hub + se slobodno kreće kroz gradsku vrevu. A ako se na kraju dana i dalje zateknete vani, bit ćete primijećeni radi prednjih i stražnjih LED svjetala.I tako se jednostavno sklapaju!

Uz doživotno jamstvo, Joolz Day+ i Hub + ima sve što vam je potrebno kako biste maksimalno iskoristili dinamični život grada.

Joolz DAY+ 2u1 (kolica+košara) i Joolz HUB+ 2u1 (kolica+košara) trenutno su na akciji od - 20%koja traje sve do  30.6. A za svaka kupljena kolica registrirajte se i Joolz će za Vas posaditi jedno drvo i osigurati Vam doživotnu garanciju.

Ne zaboravite, svu ponudu i akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.