Odjevni predmeti koje svaka trudnica mora imati

| Moms |

 

Instagram/@juliahengel

Svaka trudnica suočena je s jednim, zajedničkim, problemom.

Naime, sve su suočene s nepobitnom činjenicom da kako se one šire, ormar mi se smanjuje. Svako jutro kada otvaraju svoje ormare gledaju u svoja nekad obožavana blaga u nadi da će jednog dana ponovno stazi u njih. Umjesto ih iz ormara  podrugljivo gleda obilje nezgrapnih odjevnih predmeta.


Ne pomaže ni činjenica da je ponuda elegantne odjeće za trudnice ograničena i naizgled se vrti oko funkcionalnosti. Pouzdani vrhovi koji vam omogućavaju da jednim potezom istrgnete grudi, traperice koje idu do bradavica i praktični vodootporni kaputi s džepovima.

Vaše tijelo raste, zadebljava se, širi, nabubri i to sve radi na sve strane. Čak ćete trebati kupiti novo donje rublje i nove tajice. Najveći predmeti u vašoj garderobi bit će vam uski na mjestima o kojima nikada niste razmišljali. Čak i vaša stopala mogu porasti više od jedne veličine cipela.

No, ne morate se odreći stylish odijevanja u trudnoći.


Evo nekoliko osnovnih stvari koje trebate imati u svom ormaru za trudnice: 


Rastegnuta haljina


Elegantna haljina lako se nosi za svakodnevno odijevanje ili svlačenje. Haljine koje se rastežu savršeno se uklapaju s tenisicama i ravnim čizmama, a u njima će vam cijeli dan biti više nego ugodno.


Oversized odjeća


Prije trudnoće puno žena nosi oversized odjeću koja im se kasnije savršeno uklapa u trudnički stil.


Mom traperice


Bitna investicija za svakodnevni život. Ovakve traperice olakšat će vam život.


Kaput


Ako želite, poput većine ljudi zimi, zaista doraditi kaput, vjerojatno ćete morati uložiti u novi. Predimenzionirani kaputi djeluje u korist bilo koje trudnice držeći njihov trbuh skriven od hladnoće vama daju siluetu koju ste možda izgubili.