Novi član lunilou obitelji - baby posteljina

| Moms |

Neke bebe spavaju puno više od drugih. Neke spavaju dulje vrijeme, druge u kratkim periodima. Neke beba skoro prespavaju cijelu noć, dok neke druge ne. Vaša će beba imati svoj obrazac buđenja i spavanja poseban baš kao što je i ona. Ono što je sigurno je da će Vaše malo klupko sreće trebati udobno i sigurno mjesto za spavanje.

lunilou baby posteljina

Kako bi san Vaših najmanjih bio najudobniji i najzdraviji, lunilou je napravio posebnu kolekciju posteljina za bebe koja je izrađena od najfinijeg organskog pamuka te koja svojom prozračnošću bebinu noć pretvara u najmirnij san.

lunilou baby posteljina

Koža vaše bebe je posebno osjetljiva, jer je manje otporna na bakterije i štetne tvari iz okoliša. Posteljina za bebe je važan izbor – pri kupnji posteljine za bebe trebali biste obratiti posebnu pozornost na materijal od kojeg je napravljena i njegovu kvalitetu i izdržljivost. 

lunilou baby posteljina

U lunilou vjeruju kako je posteljina od organskog pamuka zdravija opcija jer je proizvedena bez štetnih kemikalija, a organski je pamuk zdraviji za planet. Potrebno je manje vode za proizvodnju organskog pamuka u usporedbi s konvencionalnim, a upravo taj pamuk se ne tretira otrovnim kemijskim pesticidima ili oštrim kemijskim sredstvima za čišćenje i tretmanima tkanina kojima može biti izložena konvencionalna posteljina. 

lunilou baby posteljina

„Kada birate posteljine za bebe pokušajte izbjeći umjetne materijale. Upravo takvi materijali nadražuju kožu i mogu izazvati reakcije na osjetljivoj dječjoj koži. Ne pristajte na kompromise i odlučite se za potpuno prirodne materijale poput organskog pamuka koji neće uzrokovati nikakve alergijske reakcije kod vaše bebe. Pamuk, od kojeg je napravljena naša posteljina je prirodna sirovina i posjeduje certifikat Oeko Tex standard 100 i GOTS za kvalitetu.“ Objasnila nam je Ivana Čirjak, suvlasnica Lunilou branda.

lunilou baby posteljina

Spavanje donosi širok raspon tjelesnih i mentalnih blagodati. Od rođenja nadalje, dobrobit vašeg djeteta ovisi o njegovom dovoljno spavanju za njegovu dob i razinu aktivnosti.

lunilou baby posteljina

“Sada više nego ikad razmišljam o materijalima s kojima radimo u lunilou jer sada po prvi puta I ja imam malu bebu oko koje se vrti cijeli moj svijet. Sve naše kolekcije napravljene su od organskih mateijala bez ikakvih kemijskih tretmana kako bi bili sigurni da smo doslijedni svojoj ekološkoj viziji I misji. Jako sam sretna da smo uspjeli u ovim kompliciranim vremenima napraviti kompletnu home kolekciju koju smo eto sada I obogatili setovima posteljina za bebe. Uz posteljinu, kolekciji smo dodali I praktični organizer za dječji krevetić koji će svojom funkcionalnošću vjerujem pomoći u svim situacijma” dodala je Izabel Kovačić. 

lunilou baby posteljina

Ove predivne setove posteljina, funkcionalne organizere te praktične slinčeke možete pronaći na www.lunilou.com a više informacija I fotografija pronađite na njihovim službenim društvenim mrežama Instagram I Facebook.

lunilou baby posteljina

Fotografije je snimila Sanja Jagatić a sve blagodati zdravog i sigurnog sna isprobao je maleni Viktor. Viktorova mama poznata product dizajnerica Ana Tevšić Nauković cijelu svoju obitelj od samih početaka upoznaje sa svim prednostima eco friendly života. 

lunilou baby posteljina