Novo IT mjesto za mame i bebe

| Moms |

Da moda više nije samo stvar 'odraslih' odavno su shvatile svjetske modne kuće, koje su se sve više usmjerile prema djeci i dječjoj modi.  Taj trend prepoznao je i Atelier  Bébés, te je u centar Zagreba doveo  svjetske modne brendove koji posebno osluškuju potrebe i želje djece, stoga je njihova odjeća prepuna boja, animiranih printova i grafika. 

Atelier Bébés

Atelier  Bébés u Jurišićevoj 8, novi je multibrand store koji na jednom mjestu okuplja svjetske modne brandove kao što su Sonatina, Little Lambo, Paz Rodriguez, Baby Gi, Hust and Claire, Snug i Izipizi.

Mame su te koje znaju što je najbolje za njihovu djecu, a upravo je ponuda novootvorene trgovine Atelier  Bébés oduševila poznate mame Jelenu Veljaču, Nevenu Rendeli, Vandu Winter i Maru Bratoš koje su tu pronašle odjeću, obuću i modne dodatke za njihove najmlađe. 

Atelier Bébés

U njihovoj ponudi se tako nalaze dječje odjevne kombinacije za posebne prigode kao što su krštenje, ili rođendani, kao i udobni kompletići te pidžame, a osim odjeće u njihovoj trgovini može se kupiti i najmodernija obuća za djecu te udobna posteljina, ručnici i fashionable dječje naočale. U ponudi se nalazi i bogata ponuda igrački napravljenih od prirodnih boja i materijala.

Atelier Bébés