Baobaby pelice – hrvatski dizajn koji djeca vole nositi

| Moms |

Baobaby pelice

Prvi dječji koraci zasigurno su jedan od trenutaka koji s veseljem iščekuje cijela obitelj. Tako su i prve dječje cipelice važan dio odrastanja, a mnogi ih roditelji pamte i čuvaju kao omiljenu uspomenu. Obitelji širom Hrvatske već 9 godina za svoju djecu biraju Baobaby - meke cipelice od najnježnije prirodne kože. Koliko su poznate govori činjenica da se njihov naziv „pelice“ pretvorio u sinonim za zdravu obuću koja svojim slatkim i drugačijim dizajnom oduševljava djecu, a vjerojatno još više i roditelje.

Baobaby pelice

Pelice osvajaju svojom mekoćom, funkcionalnošću i dizajnom. Izrađene su od najmekše prirodne kože koja je prošla nježnu obradu bez ikakvih kemikalija što ih čini 100% sigurnima za dječju kožu, čak i za djecu sklonu alergijama. Budući da se u njima djeca osjećaju potpuno nesputano, kao da su bosonoga, djeca ih obožavaju nositi. Ušivena gumica oko gležnja drži cipelice na stopalima pa roditelji mogu prestati brinuti o skidanju cipelica s nožica, a tanki protuklizni potplat omogućuje djetetu da osjeti tlo po kojem hoda što je iznimno važno za usvajanje vještine hodanja. Iako su iznimno mekane, pelice su jako izdržljive i djeca ih dugo nose jer se tijekom nošenja u potpunosti prilagođavaju stopalu.

Baobaby pelice

Ortopedi ističu da je jako važno kakve se cipelice koriste za prve korake. Kako bi se osigurao prirodan razvoj stopala, najbolje je da dijete počne hodati bosonogo ili kao da je bosonogo. Slobodan razvoj dječjeg stopala kakav Baobaby cipelice upravo omogućuju, od iznimne je važnosti za usvajanje vještina puzanja, balansiranja i hodanja. Za nesputan razvoj stopala važno je da je cipelica prostrana, mekana i fleksibilna, a potplat treba biti mekan te bez uzdignutog dijela za luk stopala kako bi djeca osjetila tlo po kojem hodaju. Baš kao Baobaby koje dolaze u 4 različita modela: klasične, piruetice, sandalice i mokasine. Uvjereni smo kako će brojni roditelji, djedovi i bake, prijatelji i rodbina između velikog broja dezena pronaći baš onaj koji odgovara njihovom djetetu, a sve modele lako je pronaći i putem webshopa.

Baobaby pelice

Ove jeseni Baobaby cipelice napravile su veliki korak i iz tvrtke Mea Gea u okviru koje su 4 mame razvile Baobaby brand, prešle su pod okrilje tvrtke Mikroedra, inače prepoznatog regionalnog distributera renomiranih brandova dječje opreme, koji Baobaby cipelice uvodi u novu fazu vodeći ih na europsko tržište. Mikroedra je poznata ne samo po tome što na tržište donosi vrhunski inovativne proizvode već i po tome što svojim edukativnim djelovanjem na bolje mijenja roditeljstvo i životni stil novih obitelji. S BeSafe autosjedalicama već 13 godna promiče sigurnost, te je popularizirala najsigurniju vožnju djece u suprotnom smjeru, s Ergobaby i promocijom nošenja stavlja djecu roditeljima u naručje što omogućava njihovo bolje povezivanje i kognitivni razvoj djece, s MODU kockama uvodi koncept aktivne i kretivne igre za najmanje, a s novim brandom Softtub donosi vertikalno kupanje kao u majčinoj utrobi. U Mikroedra obitelj sad su stigle i „pelice“ - hrvatski brand, koji je izrađen u Hrvatskoj, s ljubavlju i poštovanjem prema prirodi, a koji bi svakako mogao osvojiti i svijet.

Baobaby pelice
Baobaby pelice