Nedjelja je dan za odmor. Zato se okružite s ljudima koji vas ne opterećuju. S vašim najmilijima i s vašim prijateljima. Uživajte u spontanim razgovorima, izležavajte se, uživajte. prepustite muškimaroštilj (grill). Mi žene naravno možemo servirati stol, ali još bolje - ni ne moramo! Danas možemo i tanjure i beštek zamijeniti plastičnima za jednokratnu upotrebu! Ništa neću napisati, samo ću staviti slikice kao ideju što se sve može peći na roštilju. Gotovo sve ide na roštilj! I meso, riba i povrće. Ipak danas smo se odlučili za meso. Sve stignete kupiti, mesnice rade nedjeljom ujutro, a vjerojatno imate svoju omiljenu i provjerenu mesnicu... Ajde, ipak možete napraviti veliku salatu - to i nije neki problem. Ako vam je i to "tlaka", bar narežite luk, paradajze i papriku... Dobar tek!!!
Nedjeljni roštilj s društvom
| Wine and dine |
Mama zna by Suzy Josipović Redžepagić
Suzy Josipović Redžepagić autorica je najprodavanije domaće kuharice poslijednjih godina, Mama zna koja uključuje čak 500 slanih recepata. Suzy je ljubav prema kuhanju naslijedila od svoje majke od koje i potječe većina njenih recepata, a svoju ljubav nastoji prenijeti i na svoje tri kćeri.