#ostanidoma 10 stvari koje Lana Jurčević radi kod kuće

| Music |

#ostanidoma 10 stvari koje poznati rade kod kuće

Naša novinarka Ivana Mišković magistrirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. U slobodno vrijeme obožava otkrivati novitete u svijetu mode i ljepote. Zadnje dvije godine radi kao novinarka na Wall.hr te je svojim trudom i radom doprinijela razvoju našeg portala čime je brzo napredovala. U sklopu kampanje #ostanidoma " donosit će "10 stvari koje poznati rade o kuće".

Lana Jurčević je jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica, a nama je odlučila otkriti 10 stvari koje radi u vrijeme #ostajanjadoma.

Lana Jurčević, jedna od najpopularnijih hrvatska pjevačica s preko 850 tisuća pratitelja na društvenim mrežama te više od 100 milijuna pregleda na YouTube-u, se prošle godine bacila u nove poduzetničke vode. Pokrenula je beauty brend La Piel te time zaokružila svoju višegodišnju ljubav prema kozmetici i proizvodima prirodnog porijekla.

Osim što joj La Piel trenutno ispunjava dane, njena odluka o pronalaženju zaštitne opreme (rukavica, maski, dezinfekcijskih sredstava) za bolnice i zdravstvene organizacije i doniranju prihoda od prodaje hand sanitizera, joj ispunjava i dušu.

Kako izvršava svoje poslovne obveze te kojim još sitnicama popunjava ovo #ostanidoma vrijeme, pročitajte u nastavku.

Donosimo vam 10 stvari koje Lana Jurčević radi i #ostajedoma.

Radi

“Iako je vrijeme karantene, vjerujem da veliki dio ljudi radi od doma, pa tako i moj team i ja jer smo odlučili napraviti dezinficijense za ruke i profit od njih donirati bolnicama za zaštitnu opremu i sve što ima treba.” (donirajte ovdje)

Pakira
“Zbog ogromnog interesa, svaki dan, pod propisanim pravilima, pomažem svojoj ekipi u pakiranju paketa za kupce.”

Organizira
“Organiziram donacije i do sada smo donirali 5000 pari rukavica bolnicama (Rebro, Dubrava, Split), stižu nam zaštitne maskice iz Njemačke, sklapamo ugovore s bolnicama za financijske donacije.”

Intervjui
“Od doma radim Instagram live-ove, odgovaram na razne intervjue za medije, promoviram singl ‘So messed up’ koji je izašao taman prije ove cijele situacije

Glazba
“Radim na novim pjesmama, preslušavam nove snimke, snimam demo pjesme kod kuće i šaljem svom izdavaču Warner music-u”

Vježba 
“Trudim se malo i ‘pokrenuti’ pa si uključim F45 online treninge i vježbam uz njih jer su mi genijalni i jer mi fale odlasci u njihov studio i ta energija koju imam tamo.”

Uči nove stvari
“Skinula sam program za editiranje vokala i muzike i to sam već dosta pohvatala, kupila novu miksetu i imam sad svoj mini studio.”

Netflix & chill 
“Trudim se pronaći barem sat vremena u danu malo da stanem jer doslovno radimo svi po 17 sati dnevno.

Šeta svog psa Šnicku
“Iako me ubija alergija, imam preko puta svog stana šumu koju obožavam i 2x dnevno doslovno brzinski se prošećemo jer smo tamo same, a poslije onda kišem cijeli dan, ha ha.”

Planira čišćenje stana
“Mislim da realno koristimo i nosimo maksimalno 20-30% onoga što nam stoji po ladicama i vješalicama i stalno mi se vraća misao o tome kad sam se uselila da sam doslovno imala poluprazan stan i to mi je bilo toliko smirujuće za psihu i sve i voljela bi maknuti sve iz njega što mi realno ne treba.

Za kraj je Lana imala poruku za sve. "Ekipica, držite mi se, #ostanitedoma, jer samo tako će ovo sve brže proći. Iskoristite vrijeme, radite na sebi, vježbajte, učite nešto novo ili pak, nadoknadite vrijeme sa svojom obitelji. Pusa svima!"