10 stvari koje niste znali o Jeleni Rozgi

| Music |

#ostanidoma 10 stvari koje poznati rade kod kuće

Naša novinarka Ivana Mišković magistrirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. U slobodno vrijeme obožava otkrivati novitete u svijetu mode i ljepote. Zadnje dvije godine radi kao novinarka na Wall.hr te je svojim trudom i radom doprinijela razvoju našeg portala čime je brzo napredovala. U sklopu kampanje #ostanidoma " donosit će "10 stvari koje poznati rade o kuće".

 

Jelena Rozga je jedna od naših najpoznatijih pjevačica, a nama je odlučila otkriti 10 nepoznatih činjenica o sebi.

Jelena Rozga je jedna od najtrofejnijih pjevačica na našim prostorima. Dobitnica je nagrade Porin za pjesmu Bižuterija, višestruka je osvajačica Grand Prix nagrade na festivalu zabavne glazbe Split kao i mnogih drugih nagrada.

U samostalnoj karijeri objavila je tri studijska albuma koji su nagrađeni zlatnim certifikacijama, a o uspješnosti njene karijere govori i činjenica da je prva žena koja je napunila Spaladium arenu u Splitu. Njeni najveći hitovi su: Gospe moja, Bižuterija, Razmažena, Dobitna kombinacija, Nirvana, Okus mentola, Tsunami, Kraljica i mnoge druge.

Iako Jelena nerado govori o svom privatnom životu, nama je odlučila otkriti 10 nepoznatih činjenica o sebi.

Donosimo vam 10 stvari koje niste znali o Jeleni Rozgi:

  1. Njen kućni ljubimac je pas Ringo, njena mala mrvica kojeg beskrajno voli i koji je čini sretnom.
  2. Najdraža uspomena iz djetinjstva joj je bezbrižno igranje ispred zgrade igara poput graničara. Kući bi se išlo tek onda kada bi majka zvala s balkona da je ručak gotov. Smatra da je ta jednostavnost odrastanja najljepša, a danas sve rjeđe susreće djecu ispred svojih zgrada
  3. Najponosniji trenutka u karijeri joj je danima prije rasprodana Spaladium arena u Splitu. Taj trenutak i taj koncert zauvijek ima posebno mjesto u njenom srcu
  4. Stalno mijenja omiljeni film. Trenutno je to Jocker kojeg je nedavno gledala i smatra ga fantastičnim djelom
  5. Najdraža stvar koju ima u ormaru joj je teddy kaput
  6. Prirodno je plava
  7. Omiljena serija svih vremena joj je Sex i Grad
  8. Najdraža destinacija joj je Grčka, zemlja kojoj se uvijek voli vratiti
  9. Omiljena hrana joj je tjestenina na sve načine
  10. Ne postoji nešto nikada ne bi obukla jer se moda mijenja, kao i ljudi pa smatra da nikada ne treba reći ne za nešto jer nam se možda upravo to svidi u narednim godinama.

Prekrasnoj Jeleni želimo da zadrži svoj savršeni stil kojim nas uvijek iznova ponovno oduševljava te još puno uspješnih hitova, u što ne sumnjamo.