10 stvari koje niste znali o Nini Badrić

| Music |

#ostanidoma 10 stvari koje poznati rade kod kuće

Naša novinarka Ivana Mišković magistrirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. U slobodno vrijeme obožava otkrivati novitete u svijetu mode i ljepote. Zadnje dvije godine radi kao novinarka na Wall.hr te je svojim trudom i radom doprinijela razvoju našeg portala čime je brzo napredovala. U sklopu kampanje #ostanidoma " donosit će "10 stvari koje poznati rade o kuće".

Instagram/ @badrich

Nina Badrić nije samo jedna od naših najpoznatijih pjevačica, ona je DIVA, a nama je odlučila otkriti 10 nepoznatih činjenica o sebi...

Nina Badrić je višestruka osvajačica Porina i jedna od najvećih hrvatskih i regionalnih zvijezda poznata po hitovima kao što su Takvi kao ti, Čarobno jutro, Ja za ljubav neću moliti, Dodiri od stakla, Da se opet tebi vratim, Dat će nam Bog, Nebo, Sanjam da smo skupa mi, Čežnja, Dani i Godine, Rekao si i mnogi, mnogi drugi.

Instagram/ @badrich

Nina Badrić je jedna od onih zvijezda čiji sjaj nikada ne blijedi. Ona je u doslovnom smislu diva. Iako je na sceni već više od 20 godina - na samom je vrhu, nikada ne koristi provokativne slike ili skandale kao marketinški trik za opstanak. Njen glas i njezine prekrasne pjesme govore o njoj samoj najviše jer Nina baš nerado govori o svom privatnom životu. Ipak s nama je odlučila otkriti 10 nepoznatih činjenica o sebi.

Instagram/ @badrich

Donosimo vam 10 stvari koje niste znali o Nini Badrić:

  1. Veliki je gurman i voli fine restorane te mjesta na kojima može uživati. Također voli kuhati jer je kuhanje smiruje, a najdraže jelo su joj štrukle.
  2. Najdraža njezina pjesma joj je "Dani i godine" jer donosi jednu prekrasnu emociju ljudima i mnogima je već sada obilježila neke sretne trenutke.
  3. Oduvijek je dovlačila pse koje bi našla na cesti pa je tako njen prvi kućni ljubimac bio mješanac njemačkog ovčara i dobermana Aga. A već 13 godina je cijela obitelj zaljubljena u malog maltezera Bundyja kojeg je Nina dobila za poklon i koji je član obitelji.
  4. Najdraža uspomena iz djetinjstva joj je sloboda odrastanja i bezbrižnost života. Čitav dan bi bila vani u parku i provodila dane u igri. Smatra da je njeno djetinjstvo bilo prekrasno jer nisu imali niti mobitele niti igrice.
  5. Bilo je zaista puno trenutaka u njenoj karijeri koji su joj oduzeli dah i na koje je ponosna, no možda jedan od najdražih joj je dodjela Porina u Rijeci gdje je za album "Ljubav" osvojila svih 5 kipića za koje je bila nominirana.
  6. Ne može zamisliti dan bez kave s kojom uvijek započinje dan.
  7. U djetinjstvu je bila zaljubljena u glumca iz filma "Karate Kid" te je maštala da će se vjenčati, ali to je trajalo dok nije na klizanju na Šalati vidjela jednog Igora.
  8. Puno je mjesta koja želi posjetiti... Željela bi obići Australiju, Novi Zeland, Japan i Kinu.
  9. Najveći strah joj je gubitak voljenih osoba jer je čovjek nažalost nemoćan zadržati kraj sebe sve one koje voli.
  10. Njen životni moto je da se dobro dobrim vraća. Kad tad.

Nini želimo još puno, puno prekrasnih pjesama te da "zatvori vrata i prozore..." Volimo te divo NINA!!! <3

Instagram/ @badrich