10 stvari koje niste znali o Lani Jurčević

| Music |

#ostanidoma 10 stvari koje poznati rade kod kuće

Naša novinarka Ivana Mišković magistrirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. U slobodno vrijeme obožava otkrivati novitete u svijetu mode i ljepote. Zadnje dvije godine radi kao novinarka na Wall.hr te je svojim trudom i radom doprinijela razvoju našeg portala čime je brzo napredovala. U sklopu kampanje #ostanidoma " donosit će "10 stvari koje poznati rade o kuće".

 

Instagram/ @mylapiel

Lana Jurčević je jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica, a nama je odlučila otkriti 10 nepoznatih stvari o sebi.

Lana Jurčević, jedna od najpopularnijih hrvatska pjevačica s preko 850 tisuća pratitelja na društvenim mrežama te više od 100 milijuna pregleda na YouTube-u, se prošle godine bacila u nove poduzetničke vode. Pokrenula je beauty brend La Piel te time zaokružila svoju višegodišnju ljubav prema kozmetici i proizvodima prirodnog porijekla.

Osim svojih rituala opuštanja te nedostatka društvenog života zbog poslovnih obveza, Lana nam je otkrila još neke druge zanimljive stvari o sebi.Donosimo vam 10 stvari koje niste znali o Lani Jurčević:

  1. Rijetki su trenutci kad je potpuno sama jer joj je stalno glava ‘ukopana’ u 101 radnju, ali ako ima pola sata mira, doslovno trči kući i onda kreće njeno ‘čišćenje i rehabilitacija’, a to znači da si pusti pjesme koje voli i pjeva, pjeva, pjeva.
  2. Napisala je jako puno svojih pjesama koji su bili veliki hitovi poput Ludo ljeto, Vrti mi se, Miljama daleko, Što je moje, što je njeno i Nitko i ništa te mnoge druge. Ima i cijeli autorski album za koji je napisala sve melodije i tekstove, a zove se Pobjede i Porazi.
  3. Meso ne jede već godinu dana. Ponekad ima cheat day, ali se ne osjeća dobro nakon toga i planira u potpunosti izbaciti iz prehrane sve proizvode životinjskog porijekla. 
  4. Zna raditi u Photoshopu i montirati u Premier programu za montažu. Montirala je neke svoje spotove i napravila hrpu dizajnerskih vizuala. Smatra se velikim kreativcem i obožava sve što je vezano uz stvaranje nečega. Vrlo slično, kao i njen La PIEL brend, prirodna kozmetika koja je ručno rađena i proizvedena u Hrvatskoj i jako je ponosna što su sve napravili u malo više od samo godinu dana.
  5. Ne voli shopping i kupovati robu. Općenito nema potrebu iskazivati stvari kroz materijalno, niti pati za dizajnerskim stvarima. Da može, non stop bi bila u pidžami.
  6. Želi ponovno otići u Afriku ili bilo gdje na svijetu barem na mjesec dana i raditi nešto što će pomoći drugima.
  7. Nažalost, jako malo se druži s prijateljima i praktički uopće nema privatnog vremena.
  8. Jako voli samoću, a nema je i fali joj. To joj je postao luksuz.
  9. Stalno želi učiti nove stvari, a što više uči, više shvaća koliko toga ne zna.
  10. Uvijek su joj govorili da u njoj čuči ‘mali dečko’ i uvijek je zbog toga bila nenormalno uporna, borbena, bez strahova i nikad nije osjećala da nešto ne može sama. Ne želi da je to odlika muškaraca, nego ženska i želi općenito raditi na osnaživanju žena i mladih ljudi.

Dragoj Lani želimo puno uspjeha u novim poslovnim pothvatima te da ostane posebna i svoja.