10 stvari koje niste znali o Valentini Walme i Martini Vuletić

| Music |

#ostanidoma 10 stvari koje poznati rade kod kuće

Naša novinarka Ivana Mišković magistrirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti. U slobodno vrijeme obožava otkrivati novitete u svijetu mode i ljepote. Zadnje dvije godine radi kao novinarka na Wall.hr te je svojim trudom i radom doprinijela razvoju našeg portala čime je brzo napredovala. U sklopu kampanje #ostanidoma " donosit će "10 stvari koje poznati rade o kuće".

Ne možemo se nadiviti ljepoti i talentu Severininih plesačica s njezine rasprodane turneje u prosincu pa smo ih odlučile zamoliti da nam otkriju nepoznate stvari o sebi.

Valentina i Martina su jedne od naših najpoznatijih plesačica koje su plesale uz brojne poznate osobe, a za svoju čarobnu turneju ih je angažirala i Severina.

Valentina Walme je 28-godišnja plesačica koja živi u Zagrebu te pleše od svoje 6. godine. Također, državna je prvakinja u latinoameričkim i standardnim plesovima. Za sebe kaže da je ambiciozna, sretna, ispunjena te je jako zahvalna sto može raditi posao koji voli, a mi vam donosimo 10 stvari koje niste znali o njoj.

 1. “Nemam probušene uši, a ne znam ni jednu ženu koja nema probušene uši.”
 2. “Ne pijem kavu, volim miris kave, ali jednostavno mi ne paše.”
 3. “Imam visoki prag tolerancije na bol. Imala sam 3 rupture prepone i svaki put nastavila sam plesati (iako ne preporučujem da to radite).”
 4. “Trenutno radim na dva ogromna plesna projekta. Jedan je za koncert Nataše Bekvalac za koji koreografiram plesni broj i za Mac Awards u Beogradu koji je za par dana. Probe su svaki dan od jutra i nekada spavam samo 2 sata.”
 5. “Od 10. mjeseca sam na relaciji Zagreb-Ljubljana i mislim da nisam bila doma 5 dana u komadu.”
 6. “Ne znam se odmarati. Osoba sam koja uvijek nađe nešto za raditi... Tako da sam od cijele prošle godine imala sveukupno tek 10 slobodnih dana.”
 7. “Nisam ljubomorna osoba, veselim se svačijem uspjehu i uvijek podržavam ljude koji su ambiciozni, puno rade i idu za stvarima koje ih ispunjuju.”
 8. “Nekada zaboravim jesti. Zbog natrpanog rasporeda često jurim s jednog mjesta na drugo ili s probe na probu, a kako ne volim kasniti onda nekad zaboravim da nisam jela.”
 9. “Jako sam povezana sa svojom obitelji. Pričamo o svemu i uvijek znaju gdje sam i što radim. Često tražim savjete od brata Alana s kojim ne prođe jedan dan, a da se nismo čuli.”
 10. “Ne žalim za ničime. Vjerujem da se sve događa s razlogom i zahvalna sam na svemu što se dogodilo.”

Njena kolegica Martina Vuletić je poznatija pod svojim nadimkom Vule. 25-godišnja Martina je prvi put stala na estradnu pozornicu sa 16 godina, a završila je 5 godina Socijalne pedagogije na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu. Uz pozornicu, kameru, pokret i glazbu voli druženja, hranu, humor, iskrenost i poštovanje, a evo kojih 10 stvari je izdvojila o sebi:

 1. “Ono što se može vidjeti na pozornici često nije ni 10% plesnog života jednog plesača.”
 2. “Nije uvijek sve glamurozno kako se čini...”
 3. “Plesala sam folklor 8 godina”
 4. “Sretno sam zaljubljena”
 5. “Sve plesne prilike u životu sam sama sebi omogućila, ne postoji “kvaka” ili “netko”. “
 6. “Da nisam plesačica bila bih vizažist ili frizer”
 7. “Lakše je plesati u štiklama nego stajati ili hodati.”
 8. “Vidimo i čujemo često puno stvari koje "ne bi trebali" kad radimo sa zvijezdama.” 
 9. “Operirala sam prednji križni ligament i učila ponovo hodati.”
 10. “Ne pleše mi se uvijek i svugdje! (Ups!:)”

Plavokosim ljepoticama želimo još puno uspjeha u njihovim karijerama, u što ne sumnjamo.