Velika izložba satova pod nazivom Art of Watches

| Exhibition |

Thierry Stern, predsjednik Patek Philippe izjavio je kako je bila ideja donijeti atmosferu Ženeve u New York, pa su „stvorili“ privremeni švicarski muzej na Manhattanu.

Kada Patek Philippe izlaže u New Yorku tada to čini u velikom stilu. Na programu izložbe Art Of Watches putovanje je kroz povijest branda uz scenografiju koja predstavlja ključne lokacije, poput tvornice u Ženevi. Kao putovanje kroz vrijeme i prostor na izložbi replicirano je 10 soba, koje možete pogledati uz pratnju ili digitalni audiozapis, možete prošetati poviješću, postignućima i modernim proizvodima koji definiraju ovaj brend i njegovu baštinu staru 178. godina.

Patek je odavno shvatio važnost storytellinga i brandinga kada se radi o stvaranju želje za visokokvalitetnim ručnim satovima. Ne samo da uživa u pripovijedanju, nego radi i čudesan posao za cijelu industriju satova objašnjavajući emocionalnu vezu visokokvalitetnim satovima. Patek Philippe satovi imaju dugačku povijest, njihove satove nosili su bitni Amerikanci, a i danas su omiljeni među elitom. 

Kao vrhunac izložbe u čiju je produkciju i organizaciju uloženo više milijuna dolara devet je limitiranih muških i ženskih satova.
Desetodnevna besplatna izložba Art of Watches otvorena je od 13. -23. srpnja.