Izložba povijesti Boucherona

| Exhibition |

Ove godine, Boucheron slavi ponosan datum. Proslava 160. obljetnice ove kuće započinje danas s otvorenjem velike izložbe, a možete je pogledati sve do 28. siječnja ako se pronađete u Parizu.

Velika obljetnica kuće Boucheron proslavit će se izložbom Vendôrama u povijesnoj pariškoj zgradi Monnaie de Paris. Od 12. do 28. siječnja svi sretnici koji se nađu u Parizu moći će uroniti u svijet ove kuće i otkriti tajne nakita od pojave prve ideje pa sve do finalnog proizvoda.

Tajanstveno i svečano zvuči Boucheronovo obećanje kako će predstaviti svim posjetiteljima tri glavne vrijednosti Atelier Housea: majstorstvo, inovativnost i kreativnost. Sjetite se da je Frederic Boucheron, koji je 1858. otvorio radionicu, postao prvim zlatarom Place Vendômea, a njegovi potomci do današnjeg dana vode ovu kultnu marku.

Ako se nađete u Parizu u drugoj polovici siječnja, budite sigurni da ćete provesti sat ili dva okruženi iznimnim nakitom, vrijednim skicama i reklamnim letcima. Vrijeme je za kratki povratak u prošlost i divljenju fanatičnom 20. stoljeću kroz briljantno sjajni i vrhunski nakit.