Mjesto dobre zabave: Museum of Selfie and Memories otvorio je svoja vrata

| Exhibition |

Museum of Selfie and Memories

Osim arhitekture i lijepe prirode, Zagreb turiste privlači i vrlo zanimljivim muzejima. O muzejima koje morate posjetiti dok ste u Zagrebu pisali smo ovdje, a na ovu listu može se svrstati još jedan novootvoreni zagrebački muzej.

Museum of Selfie and Memories

Nakon Dubrovnika Museum of Selfie and Memories je stigao i u Zagreb. Posebnost ovog muzeja jest što zabavne trenutke provedene u muzeju možete ovjekovječiti selfijem jer muzej je idealna kulisa za fotografiranje, a lijepe uspomene će vam ostati zauvijek zabilježene baš zbog fotki slikanih u Museum of Selfie and Memories Zagreb.

Museum of Selfie and Memories

Osim zabave muzej pruža i edukativni sadržaj kroz koji možete upoznati povijest Zagreba, ali i Hrvatske. Eksponati Matije Gubca, Nikole Tesle, Gričke vještice, tržnice Dolac ili pak Licitarskog srca koji se nalaze u muzeju, poslužiti će za stvaranje precool fotki za vaš profil na društvenim mrežama, ali isto tako obogatit će i vaše znanje.

Museum of Selfie and Memories

Museum of Selfie and Memories Zagreb možete pronaći na adresi Radićeva 14, a posjetiti ga možete od 10 do 22 sata. Više o samom muzeju i rezervaciji termina posjeta možete pogledati ovdje.

Museum of Selfie and Memories