Recept: Brzi topli sendviči iz pećnice
Za 4 osobe
Vrijeme pripreme i pečenja: 25 minuta
Temperatura pećnice: 200C
- 1 kruh od 1 kg ili 2 francuza
- 15 dag sira (nariban ili narezan na kockice)
- 15-ak dag šunke (narezane na kockice)
- 4 jaja
- origano
- mediteranske trave
- sol
- papar
- 1 vezica šparoga (jestivi gornji dio šparoga narezan na komadiće, ostavite nekoliko vrhova cijelih za ukras)
Zagrijte pećnicu na 200C. Napravite smjesu od narezane šunke, jaja, naribanog sira i komadića šparoga. Posolite, popaprite i pospite mediteranskim travama. Rasporedite šnite kruha po kalupu i na svaku šnitu žlicom stavite smjesu. Prema želji na vrh smjese položite nekoliko šparoga te pecite u pećnici 10-ak minuta. Pospite origanom i odmah, još vruće poslužite.