Luksuz kakav rijetko viđamo - Montblanc u Pekingu

| Lifestyle |

Tko može na jednom mjestu okupiti toliko sjaja, izvanredne jepote i luksuza? Maison Montblanc. Pekinško jedinstveno otvranje najveće i najnovije luksuzne prodavaonice, uveličali su brojni međunarodni gosti is svijeta showbizza

Dućan koji se prostire na čak 4 kata postaje mjesto gdje su posjetitelji pozvani da otkriju svijet Montblancovih remek-djela na interaktivan i inovativan način. S naglaskom na dizajn i suvremenu umjetnosti, dućan nudi jedinstveno shopping iskustvo. Sofisticirano postavljeni antikviteti, pisaći pribor, nakit, kožna galanterija, accessorize i limitirana izdanja tu su da nadahnjuju i oduševljavaju. Interaktivno putovanje kroz dućan ima za cilj oživjeti Montblanc baštinu, obrtništvo i inovatorski duh koji je njihov sinonim za više od 100 godina izvrsnosti.

Na svjetskoj premijeri svog kineskog flagship dućan, Montblanc je predstavio cijelu kolekciju Princesse Grace de Monaco, počast bezvremenskoj eleganciji Grace Kelly. Objedinjujući sve aspekte branda ovu posebnu navečer u Pekingu, Montblanc je proslavio zadivljujući život i stil pokojnoe princeze Grace od Monaka zbirkom dragocjenih satova, te pisaćeg pribora i nakita. Osim veličanju Montblancove trgovine, gosti će imati priliku pratiti transformaciju princeze Grace od afirmirane holivudske glumice do princeze. Na pragu najnovijeg dućana, gosti će biti "prevezeni" na jednu noć na povijesne ulice kneževine Monako, i to u samom srcu Kine.

Iako većina nas vjerojatno neće skoro u Peking, ostaje nam da bar kroz slike uživamo u Montblancovoj čaroliji!