Biste li se ikad tetovirali "na slijepo"?

| Lifestyle |

U isto vrijeme zastrašujuće i fenomenalno

Scott Campbell, svjetski poznati tattoo umjetnik koji je tetovirao mnoge zvijezde poput Marca Jacobsa, Orlanda Blooma i Penelope Cruz, stvorio je ultimativni test povjerenja u njegov rad – ponudio je besplatne tetovaže svima, ali po njegovom izboru. Uz to sve, tetovažu niste mogli vidjeti do samoga kraja jer ste ruku morali gurnuti kroz rupu u zidu iza kojeg se nalazio Scott.

Cijeli projekt nazvao je „Whole Glory“, a svi koji su se okušali u ovom testu izašli su i više nego zadovoljni. Za to imaju i razloga jer je Scott njihovo povjerenje u njega opravdao svojim predivnim tetovažama koje možete vidjeti u našoj galeriji.

U simboličkom smislu, tetoviranje je nešto poput odijevanja bez odjeće, ali zanimljivo koliko i sama odjeća utječe na odabir tetovaže (npr. na dijelovima tijela vidljivim nakon odijevanja). No Scott je sam odlučio kako će izgledati i gdje će biti - odjenuo je ljude bez odjeće po svojoj volji. Biste li se i vi okušali u ovome? I s koje strane - kao tattoo umjetnik ili kao "tattoo platno"?