ShoeBeDo i Cinestar: modna poslastica za sve kinoljupce

| Lifestyle |

Kako bi iščekivanje napetog nastavaka blockbustera 'Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio' bilo još veće, CineStar, Blitz film & video i ShoeBeDo pripremili su pravu modnu poslasticu za sve fanove ove spektakularne kino-hit franšize.

Tako ShoeBeDo svakom kupcu koji pokaže ulaznicu filma Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio, daruje popust do 30% na dio asortimana, a članovima kluba (kako postojećima, tako i novima) još i dodatni popust.

Sara Renar odlično je utjelovila Katniss!
Sara Renar odlično je utjelovila Katniss!

Ovaj svjetski kino-hit u CineStar kina stiže 19.11.2015., a kao uvertiru u njega, hrvatska ekipa u suradnji s Davorom Rostahaurom, poznatom po projektu 'Hrvatska iz zraka', snimila je ekranizaciju u kojoj se Sara Renar, zagrebačka kantautorica i dobitnica Porina, baš kao Jennifer Lawrence u grand finalu Igre gladi, riješila okova i slobodno raširila krila, osvojivši pritom srednjovjekovnu tvrđavu – Medvedgrad. Također, kao i Katniss, koja je prilikom svog predstavljanja uoči borbe za preživljavanja igrala na kartu modnog asa iz rukava, tako je i Sara Renar, prilikom ekranizacije modnog videa za ShoeBeDo, u 'must have' Palladium čizmama ove sezone, osvojila ne samo Medvedgrad, već i najzagriženije zaljubljenike u modu, koji se usude istraživati i pomicati svoje modne granice.

Igre gladi by ShoeBeDo

Također, gledatelji koji snime selfie ispred plakata filma Igre gladi: Šojka rugalica 2.dio te postave fotografiju na svoj Facebook uz komentar: ''CineStar i ShoeBeDo me nagrađuju! #CineStarMultiplexi #shoebedoshops'' sudjeluju u igri u kojem tri najkreativnija selfija pobjeđuju te osvajaju cijeli outfit iz ShoeBeDo asortimana.