Sportske zvijezde na promociji Men's Healthove knjige "Do mišića bez utega"

| Lifestyle |

Želite li izgraditi snažno tijelo, ne trebaju vam teretane, rekviziti i utezi. Dovoljna vam je dobra volja i – vlastito tijelo!

Da je tome uistinu tako, uvjerili su se i brojni sportaši - skijaši Filip i Tamara Zubčić, hokejaši KHL-a Medveščak Zagreb Ilya Arkalov i Joakim Lundström, vaterpolist Ivan Capan, Sanjin Šimić državni prvak u troskoku, kao i glumac Goran Grgić te modni dizajner Boris Banović na promociji Men's Healthove knjige "Do mišića bez utega", održanoj sinoć u zagrebačkom restoranu Brewdogs American Restaurants & Sports Bar.

Kako izgraditi savršeno tijelo koristeći se isključivo vlastitom težinom i koje su najbolje bodyweight vježbe otkrili su brojni posjetitelji na promociji "Do miša bez utega", prve knjige hrvatskog izdanja Men's Healtha koja je napravljena u suradnji s poznatim kondicijskim trenerom i Men's Healthovim suradnikom Marinom Bašićem.

Sportske zvijezde na promociji Men's Healthove knjige 'Do mišića bez utega'

Marino je čovjek zadivljujuće energije i nije mu trebalo dugo da osmisli, priredi i prikaže vježbe i treninge, a rezultat toga je ova vrijedna knjiga“, poručio je Krešimir Šego, glavni urednik hrvatskog izdanja Men's Healtha, zahvalivši se svima koji su radili na stvaranju knjige "Do miša bez utega".

Radeći na ovoj knjizi dobio sam priliku da utječem pozitivno na zdravlje ljudi te da počnu vjezbati bilo kad i bilo gdje s vlastitim tijelom koje im je uvijek pri ruci” poručio je kondicijski trener Marino Bašić, suradnik na Men’s Health knjizi.

Ova je knjiga, čiji su prvi primjerci već doslovno razgrabljeni na kioscima, namijenjena rekreativcima, kondicijskim i fitness trenerima te profesionalnim sportašima, a predstavlja svojevrsnu „enciklopediju“ vježbi vlastitim tijelom. Knjiga sadrži i dio koji se odnosi na pravilnu prehranu jer je ono što jedemo i unosimo u organizam od velike važnosti za ono što se odvija u našem tijelu. Men’s Healthova knjiga "Do mišića bez utega" može se nabaviti na svim kioscima od 21. listopada.

Marino Bašić