Vouge predstavio svoj novi omiljeni hrvatski hotel - Little Green Bay na Hvaru

| Design |

Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

Luksuzan, miran, prijateljski - tri riječi koje savršeno opisuju Little Green Bay

Little Green Bay hotel nedavno je otvorio svoja vrata na otoku Hvaru, točnije u uvali Lozna u Brusju, na rubu kristalno čiste vode - i nije mu dugo trebalo da se pariški Vouge zaljubi u njega!

Na čelu s bratsko-sestrinskim duom Mathieuom i Julie, Little Green Bay hotel započeo je s radom na otoku koji se smatra jednim od najspektakularnijim mjestima na zemlji s grčko-rimskom arhitekturom i cijelim nizom divljih potoka. Smješten u predivnoj obnovljenoj seoskoj kući, boutique hotel stvara opuštenu i udobnu atmosferu zahvaljujući pretežno prirodnim materijalima kao što su drvo, kamen, staklo i posteljina te zbog aromatičnih vrtova koji s kristalno čistim Jadranskim morem okružuju ovo divno mjesto.

Little Green Bay hotel, Hvar

Restoran s najboljom mediteranskom kuhinom, drvored s privatnom plažom i specijalizirani terapeuti za opuštajuće masaže, čine ovo mjesto doista posebnim. Kako sami kažu, ideja je bila osmisliti mjesto koje je i intimno i prijateljski, u kojoj se osjećate kao kod kuće s bonus uslugama. Vlasnica Julie dala je intervju za Vouge koji možete pročitati ovdje i doznati što im je bila inspiracija za stvaranje hotela, koji soundtrack savršeno pristaje uz Little Green Bay te o kakvim gostima sanjaju. Mi smo se jednostavno zaljubili na prvi pogled, a vi?

Little Green Bay hotel, Hvar