Hrvatski lusteri i lampe od perja učinit će svaki prostor luksuznim i elegantnim

| Design |

Editor's pick by Tea Filipović

Tea Filipović, urednica Design, Lifestyle i Culture rubrika na Wall.hr portalu

Ako ste u potrazi za savršenim lusterom i/ili lampom, olakšat ćemo vam potragu te vas usmjeriti k novom hrvatskom brendu jednostavnog i lako pamtljivog vizualnog imena "Lusteri i Lampe od perja". Nije nam dugo trebalo da se potpuno zaljubimo u dizajn mlade mame, supruge i studentice poduzetništva i menedžementa Afrodite Rušov koja svoju ljubav prema uređenju doma iz hobija pretvorila u uspješno poslovanje.

"Lusteri i Lampe od perja"

Kao mlada mama jedanaestomjesečnih blizanaca Tie i Nikija, uz svoje je svakodnevne obaveze uspjeha ugurati i svoj hobi koji se uspješno, pomoću službene Facebook stranice, razvio u posao koji se razvija na domaćem, ali i stranom tržištu. "Potaknuta pohvalama i riječima podrške za svoj rad, osmislila sam cijelu kolekciju unikatnih detalja poput perja, kristala, različitih oblika rasvjete te dekoratvnih detalja. Kolekcija se svakim danom širi, a svaka će pripadnica ljepšeg spola moći pronaći nešto za sebe i svoj dom te tako svoj prostor učiniti posebnim te podariti mu dozu profinjenosti, elegancije i glamura", izjavila je Afrodita.

"Lusteri i Lampe od perja"

Cijele lustera i lampi kreću se od 250 do 1000 kuna, ovisno o zahtjevnosti, težini izrade te vrsti materijala. Kada je u pitanju održavanje, kreatorice ističe da nema ničeg lakšeg - dovoljno ih je povremeno malo propuhati fenom. Također, važno je naglasti kako perje koje se nalazi na rasvjetnim tjelima s vremenom ne gubi boju i uvijek ostaje isto. Ne znamo da vas, ali mi već maštamo o novim lusterima i lampa u uredu i domu...

"Lusteri i Lampe"