Zagreb je dobio dizajnersku pekarnicu

| Design |

Predstavljen je Klara premium store u zelenoj oazi Zagreba, u neposrednoj blizini šarmantnog parka Zrinjevac.

Zagrebačke pekarne Klara d.d. jedan su od najprepoznatljivijih simbola grada Zagreba. S tradicijom koja seže dulje od stoljeća, mnoge generacije odrastale su uz svoje omiljene Klara pekarske proizvode.

S novom filozofijom LIVE. LOVE. EAT FRESH., KLARA PREMIUM STORE od sada svojim kupcima, uz dobro poznati asortiman pekarskih proizvoda, slastica i kave, a koji će biti proširen novim proizvodima poput popularnih bagel peciva, bezglutenske ponude proizvoda i američkih krafni (donuts), nudi i atraktivan kutak sa znanstveno – nutricionističkim osmišljenim asortimanom naziva KLARA GREEN LINE. 

Stairwell & Loft Klara Premium store

Voćni i povrtni smoothiji, hladno prešani prirodni sokovi bez dodatka rafiniranih šećera te široki izbor premium salata pripremat će se pred očima kupaca. Apsolutni hit u ponudi novog koncepta dolazi s Tajlanda, 100% ekološki i neprerađen proizvod koji nosi naziv kokosova voda.

Dizajn interijera prati gastronomsku ponudu, a potpisuje ga renomirani zagrebački studio za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell&Loft, na čelu s dizajnerom interijera Boranom Petljakom i arhitekticom Milom Baškovič te pod kreativnim vodstvom Duška Vlaovića.

Stairwell & Loft Klara Premium store

Prostorom dominira bezvremenska kombinacija crno – bijele boje, koja mu daje pomalo industrial chic dozu minimalizma, smirenosti i elegancije. KLARA PREMIUM STORE je proširen na čak dva kata pa se tako u prizemlju mogu kupiti klasični pekarski proizvodi poput croissanta, sendviča i raznih pekarskih slastica, dok je galerija rezervirana za ponudu znanstveno – nutricionistički osmišljenog asortimana.

Zrinjevac 16 adresa je na kojoj vas očekuje Klara u potpuno novom i modernom ruhu. U suradnji sa Stairwell&Loft studijem, Klara nastavlja širiti novi koncept maloprodaje. Tako je u Biogradu na Moru upravo otvorena nova Klarina pekarna pod nazivom ‘Klara Bakery Store’, a u istom gradu uskoro pripremaju otvorenje ‘Klara Beach House’ koncepta sezonskog ugostiteljskog objekta na plaži.