IKEIN katalog za 2016. je stigao - i fenomenalan je!

| Design |

Editor's pick by Anamaria Butković

Anamaria Butković, urednica Fashion i Beauty rubrike na Wall.hr portalu

IKEA je mjesto broj jedan gdje odlazimo po nove, moderne komade za uređenje doma i nema ništa što nas može veseliti više od prelistavanja novog kataloga i maštanja o idealnoj dnevnoj ili spavaćoj sobi. 

Novi IKEIN katalog za 2016. godinu apsolutno je savršen! Tema kataloga je “The Little Things That Matter”, što ima savršenog smisla jer nas je IKEA oduševila novim sitnicama koje su sama okosnica našeg života, kuće, kuhinje... IKEA kaže da je kuhinja centar sretnog doma jer se upravo tamo prenose tradicije, pripremaju obiteljski objedi za blagdane, okupljaju prijatelji i obitelj. Kuhinja nas zbližava.

IKEA 2016 katalog
IKEA 2016 katalog

"Nikada prije nismo bili toliko svjesni o važnosti dobrog života. I dok su zdravi odabiri velik dio u tome, ljepota dobrog življenja također je povezana s obitelji i prijateljima", piše u novom katalogu. IKEA u 2016. godini nudi rješenja ne samo za kuhanje i serviranje hrane, ali i za njihovo uzgajanje i spremanje. Prema IKEI "ove godine, pokazuju kako hrana povezuje ljude i zašto je kuhinja dio doma koji uvijek treba biti harmoničan".

U našoj galeriji pogledajte djelić kataloga za 2016. godinu i shvatit ćete zašto ga toliko željno iščekujemo u svojem poštanskom sandučiću!