Znate li što su senzorni poremećaji? Podržimo zajedno "SensoryDown"

| Lifestyle |

Sensorydown

 
„Veliki borci za male borce“
Kao podrška akciji „Veliki borci za male borce“, pokrenuta je aktivnost “SensoryDown” u kojoj korisnici društvenih mreža objavljuju svoje fotografije koje prikazuju “staredown” s njihovim povijenim i neposlušnim kažiprstom. Akciju su podržali i mnogi poznati borci, sportaši, javne osobe popus Stjepana Božića, Stipe Drviša, Zorana i Vanje Mamić, a poruka je jedna - svi smo mi borci u životu i kao veliki trebamo podržati i one male.

Sensorydown
Sensorydown

“Veliki borci za male borce” sveobuhvatna je akcija udruge “Senzori” kojom se želi proširiti svijest o postojanju senzornih poremećaja. Aktivnošću pod nazivom „SensoryDown“ simbolizira se borba protiv relativno nepoznatih senzornih poremećaja koji vrlo često uzrokuju probleme mališanima u korištenju prstića.
U tijeku je prikupljanje donacija za provođenje programa “Novi signali” koji uključuje svakodnevnu defektološku i senzornu obradu djece, a čiji je temeljni cilj pružanje svakodnevne pomoći djeci sa senzornim poremećajima i općenito djeci s poteškoćama u razvoju. Terapijski program razvijen je od strane stručnog kolegija udruge, a provodi ga profesor rehabilitacije Veronika Sabo.
Udruga za pomoć djeci sa senzornim poteškoćama “Senzori” osnovana je krajem 2014. godine kao odgovor roditelja na neadekvatnu skrb o djeci sa senzornim poremećajima. Pokažite i vi da imate srce i svojim doprinosom pružite mališanima sretnije djetinjstvo!

Donacije se primaju na transakcijski račun udruge “Senzori” otvoren u Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb broj: IBAN HR1524840081107183784.

Jedna kuna je jedan korak naprijed za male senzorce! Hvala vam u njihovo ime!