Seksi Dejan Lovren u editorijalu magazina Storybook

| Lifestyle |

Dejan Lovren na naslovnici StoryBookaDejan Lovren na naslovnici StoryBooka

Na dan kada će naši reprezentativci u utakmici s domaćinima otvoriti Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, na kioske stiže novi broj Storybooka čiju naslovnicu krasi jedan od Vatrenih, i to jedan od najzgodnijih - Dejan Lovren. Ovaj 25-godišnjak neposretno prije odlaska u Brazil nakratko je zaigrao na modnom terenu te u otvorenom razgovoru i intervju pod naslovom "Hot 6" iskreno progovorio o modi, ljubavi i nogometu i još puno toga.

Dejan Lovren na naslovnici StoryBooka
Dejan Lovren u StoryBook magazinu

Poznato je da Dejan ima i svoju modnu marku Russell Brown koju njegovi kolege nogometaši obožavaju pa smo sigurni kako mu nije bilo ni malo neugodno govoriti o svom modnom izričaju niti pozirati ispred objektiva Matee Smolčić Senčar. Pod naslovom broja "Play it sexy" tako smo više saznali o jednom od naših najzgodnijih nogometaša koji je na žalost brojnih dama u sretnom braku s prelijepom Anitom.

Modni editorijal novog StoryBooka
Ljetni beauty i make-up u StoryBooku

Pored ovog ekskluzivnog intervjua, ljetni broj Storybooka donosi niz zanimljivih tema, intervjua, modnih i beauty editorijala. Ovog su puta StoryBookovi kolumnisti i suradnici svoje nove priče stvarali putovima Kopenhagena, Positana, Cannesa, Dohe, Osla, Sicilije, Brazila...

Modni editorijal novog StoryBooka

Modni editorijal novog StoryBooka

Tu su i neke druge prave ljetne poslastice poput ljetnih beauty i make-up trendova, intervjua s chefom Matthewom Orlandom, zanimljivog modnog editorijala snimljenog u suradnji s gostom urednikom Maurom Massarottom te još mnogo tema koje će vas razhlađivati u tople dane.