Zavirite u jahtu Johnnya Deppa

| Lifestyle |

Vajoliroja

Nije Johnny Depp slučajno izabran za glavnu ulogu u megaspektaklu “Pirati s Kariba”. Jack Sparrow već godinama čuči u poznatom glumcu, a kako priliči jednoj holivudskoj zvijezdi, Depp već godinama posjeduje jahtu. Tu ne bi bilo ništa čudno da nismo došli do informacije kako jahtu Vajoliroja i iznajmljuje. Ako vas put odvede na Bahame, znajte da vam je za 100.000 eura tjedno dostupno ovo luksuzno plovilo.

Iako vam ime na prvo čitanje ne bi trebalo značiti, ono za Deppa ima itekako sentimentalno značenje. Naime, napravljeno je od prvih slova imena njegove najuže obitelji: Va (za sad već bivšu ženu Vanessu Paradis), jo (njegovo ime), liro (kćeri Lily Rose) i ja (sina Jacka). Vajolirola je Johnnyu nekad bila glavno prijevozno sredtsvo do njegovog privatnog otoka Little Hall's Pond Cay, a danas vama može poslužiti za pravu gusarsku avanturu.

Napravio ju je Proteksan Turquoise, dugačka je idealnih 48 metara, izgrađena 2001., a dorađena 2008. godine. Art deco dizajn unutrašnjosti inspiriran je 30-im godinama prošlog stoljeća u kojima prevladava tamno crvena boja. Jahta nudi smještaj za 10 osoba u pet kabina te 8 članova posade. Usluga je dakako besprijekorna, a na raspolaganju su vam različite vodene igračke: oprema za ronjenje, wakeboard i skije za vodu. Za one koji nisu sigurni koju rutu odabrati i to je ponuđeno: Mediteranska tura počinje u Antibima, nastavlja se u Porquerollesu, Cannesu i završava u Monte Carlu, Bahamska plovi na relaciji Nassau - Allen's Cay - Warderick Wells - Rose Island dok Karibe možete obići od Antigue, Marigot Baya, St Vincenta, Bequie, Tobago Caysa pa sve do Grenade. Naravno, možete složiti i svoje putovanje, a sve opcije pogledajte ovdje