Zanimljiva kampanja Jane, najpoznatije domaće vode

| Lifestyle |

Tatjana Ivanišević, Iva Balent i Iva Balaban

Jučer je na zagrebačkom Cvjetnom trgu predstavljena akcija Jana „voda s porukom“ kojom Jana svima želi poručiti kako trebamo biti izvor inspiracije te poticati na pozitivne osjećaje i promjene. Lansirajući seriju motivacijskih i inspirativnih citata na poleđini boca, ovom kampanjom usredotočila se upravo na svakodnevne životne situacije kao glavne pokretače svih dobrih djela i odluka.  

Boško Balaban
Boško Balaban

Inspirativnim porukama na boci, Jana želi svakodnevno  biti pokretač pozitivnih promjena. Kao što je voda našem organizmu potrebna svaki dan, tako je i našem umu  potrebna motivacija i inspiracija. Vjerujemo da prave riječi u pravom trenutku mogu biti pokretač niza pozitivnih misli i djelovanja, na koje Jana želi potaknuti inspirativnim porukama na bocama. Svi mi ponekad trebamo onaj ekstra push, motivaciju da u danu punom prilika iskoristimo one najbolje za nas, rekla je tim povodom gđa Iva Balent, Izvršna direktorica marketinga Agrokora.

Anica Kovač, Matija Vuica, Iva Balent s kćeri Tarom, Andrea i Hrvoje Čermak
Anica Kovač, Matija Vuica, Iva Balent s kćeri Tarom, Andrea i Hrvoje Čermak

U sklopu predstavljanja kampanje na Cvjetnom trgu, razmjenjujući inspirativne poruke preko društvenih mreža, mnoštvo okupljenih sudjelovalo je  u humanitarnoj akciji kojom su pomogli roditeljima i djeci udruge Dječja sreća kako bi ovu zimu  proveli sa što više veselja.

Iva Šulentić i Ivan Vukušić s Aleksandrom Živanović Matijević iz udruge Dječja sreća
Iva Šulentić i Ivan Vukušić s Aleksandrom Živanović Matijević iz udruge Dječja sreća

Današnji dan podsjetnik je svima nama kako uvijek postoji netko tko brine o onima koji imaju manje. Kampanja Jana “voda s porukom” samo je dokaz kako se i malim stvarima može napraviti nešto veliko te ispuniti srca dobrotom, a istovremeno pomoći ljudima kojima je to najpotrebnije. Vrlo smo zahvalni svima koji su se uključili u ovu akciju i time omogućili da štićenici naše udruge dočekaju zimu spremni i veseli. Posebno nam je drago što se ova akcija neće zaustaviti na nama nego će cijela slijedeća godina biti ispunjena dobrim djelima ljudi koji brinu.” Izjavila je Aleksandra Živanović Matijević predstavnica udruge Dječja sreća, a ova humanitarna akcija samo je jedna od mnogih koje nas očekuju u sklopu kampanje Jana “voda s porukom”.

Tatjana Ivanišević
Tatjana Ivanišević

Događanje na Cvjetnom trgu koje su vodili Iva Šulentić i Ivan Vukušić, okupilo je brojna poznata lica kao što su Hrvoje Šalković, Anica Kovač, Boško i Iva Balaban, Andrea i Hrvoje Čermak, Vanda Winter,Tatjana Ivanišević, Matija Vuica, Luka Grubišić, Marko Tolja, Ivan Šarić, Judita Franković , rukometaši RK Croatia Osiguranje, vaterpolist Bruno Josipović, braća Glasnović te mnogi drugi.