Wild Rubis je dragulj Citroenove DS linije

| Lifestyle |

Citroren DS Wild Rubis

Konceptni Citroen DS linije WILD RUBIS predstavljen je javnosti samo nekoliko dana prije nego što će biti izložen na Sajmu automobila u Šangaju i to u dvorcu Cheval Blanc, jednom od najprestižnijih vinogradarskih područja u općini Saint-Emilion, te na impresivnim i divljim cestama regije Tarn, u samoj blizini veličanstvenog mosta Millau, gdje je događaj zabilježen na fotografijama i videima.

Nakon modela DS3, DS4, DS5 i konceptnog vozila NUMÉRO 9, konceptno vozilo WILD RUBIS novi je izražaj DS linije. Usvojivši jedinstven i prepoznatljiv stil, koji se uz profinjenost i iznimnu završnu obradu odlikuje i maštovitošću te emotivnošću,  oplemenjuje DNA te linije. Koncept WILD RUBIS nagovještava budući SUV DS linije kojemu se zaista radujemo. Osmišljen upravo za hibridnu tehnologiju plug-in, koncept WILD RUBIS diči se tehnološkim inovacijama koje će se moći doživjeti i otkriti u Šangaju, prigodom njegova izlaganja na nadolazećem sajmu.

Osmišljeno u Parizu, prijestolnici mode i nakita, konceptno vozilo WILD RUBIS novi je izražaj DS linije. Njegova dosad neviđena silueta objedinjuje snažne linije SUV-a s profinjenim crtama DS linije. Dugačka 4,7 m, široka 1,95 m i visoka 1,59 m, posljednja kreacija Ds studija raspolaže izvanrednim međuosovinskim razmakom od 2,9 m. Velikodušne dimenzije ulijevaju osjećaj moći i snage, pobuđuju želju da u njega sjednete, a odgovaraju i stvarnim potrebama kupaca za performansama i polivalentnošću modela visoke klase. Na svojim 21-inčnim kotačima, postavljenim na 4 kuta vozila, u vožnji nudi nevjerojatan doživljaj. Ugaleriji pogledajte kako izgleda Wild Rubis.

Koncept Wild Rubis