Skijanje u boji by Marcel Hirscher i RedBull

| Lifestyle |

Marcel Hirscher i RedBull: obojani slalom

Kada se posebno dizajnirana i vrlo strma RedBull staza susretne sa četverostrukim ukupnim svjetskim skijaškim prvakom Marcelom Hirscherom, dobijete nešto što vrijedi pogledati. Baš kao i ostale RedBull ekstremne ideje s ekstremnim sportovima, ni ova nije nimalo zakazala – Hirscher se spustio niz stazu i svaki kolac koji je zaobišao i dotaknuo ispustio je drugačiji obojani prah. Taj je prah obojao stazu i njegovo odjelu, a rezultat koji možete vidjeti u videu doista je impresivan.

Skiing in Colour: Marcel Hirscher

Bilo je to doista nadrealno iskustvo – jednostavno nevjerojatno! Nisam mogao skijati brzinom kakvom skijam na utrkama, iako je staza u prvom dijelu bila izuzetno strma, čak sa 75% nagiba,“ objasnio je Hirscher. „Svaki dodir s kolecem me oslijepio na dijelić sekunde jer sam morao skijati kroz oblak plave, žute, zelene, narančaste i ljubičaste boje.

No zašto je do projekta uopće došlo? Iz RedBulla kažu kako su željeli stvoriti i uvesti novi, cool element u skijanje. I naravno, stvoriti nezaboravne slike u čemu su svakako uspijeli!

Marcel Hirscher i RedBull: obojani slalom
Marcel Hirscher i RedBull: obojani slalom