Vito i Flora - inovacija koja pomaže rast vaših biljaka

| Lifestyle |

Prije nekoliko dana na izuzetno popularnoj crowd funding platformiIndiegogo“ osvanuo je i jedan odličan hrvatski projekt. Riječ je o proizvodu "Vito & Flora", odnsno Biocrystal energizatoru za bilje, koji je osmislila, dizajnirala i proizvela tvrtka Biocrystal technologies iz Rijeke, a koji možete vidjeti ovdje gdje možete i sudjelovati u prikupljanju sredstva.

Vito i Flora by Biocrystal

Vito i Flora (kao originalna inovacija iz Hrvatske), jedinstveni su u svijetu i predstavljaju potpuno prirodan i neškodljiv dodatak za brži i zdraviji rast te ljepši izgled sobnog bilja i lončanica. Pozitivno djelovanje ovog proizvoda temelji se na dobro znanim i dokazanim efektima kristala i njihovom pozitivnom djelovanju na sva živa bića (ljude, životinje i biljke). Ta najbolja svojstva kristala primjenjena su kroz Biocrystal tehnologiju, na kojoj se i temelji Biocrystal energizator za bilje.

Vito i Flora by Biocrystal

Izlazak na Indiegogo crowd funding platformu ima za cilj prikupiti dodatna, tako potrebna sredstva za proizvodnju Vita i Flore u značajnijim količinama, čime će i cijena samog proizvoda biti dostupnija što širem krugu ljudi koji razmišljaju o zdravom okolišu i biljkama koje se tretiraju na potpuno prirodan način. Osim toga, sredstva koja se prikupe putem crowd funding platforme uložit će se u daljnja istraživanja i testiranja Biocrystal energizatora za biljke te mogućnosti njihove primjene i na većim vanjskim površinama.

Vito i Flora by Biocrystal

U svakom slučaju, ova kampanja još jedan način za sjajnu prezentaciju inovativnosti hrvatskih poduzetnika, te vas pozivamo da je u tome, u okviru svojih mogućnosti i podržite.

Vito i Flora by Biocrystal

U nastavku pogledajte i video u kojem su Vito i Flora detaljnije predstavljeni cijelom svijetu. 

Vito i Flora by Biocrystal